Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE REPREZENTACIJE
Povratak na članak

Duje Čop: Kvalitetni smo i na Euru se ne trebamo nikoga bojati

– Svi se dobro poznajemo, u dobrim smo odnosima i mislim da nema nikakvih problema. Utakmice na EP-u sigurno će biti teške, sve su to kvalitetne momčadi, ali imamo svoju šansu i želim da doguramo što dalje – najavio je vratar Lovre Kalinić

Komentari 7

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
16:03 20.05.2016.

Ajde ne lupetaj Bambi,Dudu se oprostio od repke još prije dvije godine i to je gotova priča.Ne znam što vam više nije jasno po tome pitanju? Druga stvar je to što je on i danas kvalitetan igrač i ima mjesta u reprezentaciji ali ako neće igrati ne mora.Nikoga ne treba moliti,jer koga nema bez njega se može i mora.

VL
SE
sestrićna
15:47 20.05.2016.

pogotovo je on kvalitetan.)

VL
MA
mađar
19:08 20.05.2016.

Kaj on misli ici u Francusku na godišnji odmor. To da, ali s repkom ni u snu. Izgleda da se dečec najel gljiva ludara.

VL
RU
RUKOMET333
18:21 20.05.2016.

uhhhh. strasna zadnja linija.. ima toliko iskustva i osvojenih Pokala. Ja nas vidim u Finalu prije Finala.

VL
RI
rikavac
17:03 20.05.2016.

ako te bude vodio i ako ti budes igra onda ce mo se bojat.Ja samo neznam sta si se ti umislio mislis da si neki igrac ,obicna si panjina.

VL
DU
Deleted user
15:23 20.05.2016.

Mali brazilac je trebal biti pod svaku cijenu u repki...cacic je trebao to rijesiti mali je rodjeni golgater zabija u karijeri svakih 78min posljednje vrijeme svakih 70 minuta. Bez takvog cemo tesko dalje....mandzukic zabija svakih 160 minuta ovi ostali nisu blizu mandzi a eduardo svakih 70 minuta!!!! Kada imas takvog onda ga vodis pod svaku cijenu!!!! Na zalost ovako cemo tesko do cetvrt finala,....pametnome dosta....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.