Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marouane Chamakh

Duduu na Emirates stigla konkurencija

Marouane Chamakh
AFP
06.04.2010.
u 10:06

Engleski dnevnik Daily Mail objavio je da je londonski Arsenal potpisao četverogodišnji ugovor s marokanskim nogometnim reprezentativcem i napadačem francuskog Bordeauxa Marouaneom Chamakhom.

Arsenal je transfer 26-godišnjeg napadača ostvario bez odštete, budući da Chamakhu u lipnju ove godine završava ugovor s Bordeauxom. Chamakh je, tvrdi Daily Mail, potpisao na četiri godine za 12 milijuna funti.

Poznato je da je Arsenal bacio udicu na Chamakha još prošlog ljeta, a menadžer topnika Arsene Wenger tada mu je navodno sugerirao da odbije Bordeauxovu ponudu za produljenje suradnje, kako bi mogao potpisati za Arsenal.

Arsenal još nije potvrdio vijest o potpisivanju s Chamakhom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije