Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL - ŠAHTAR 5:1

Dudu je uspio - zabio Arsenalu! (video i galerija)

Arsenal - Šahtar (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/13
19.10.2010.
u 22:43

Eduardo da Silva na najljepši se mogući način vratio na Emirates stadion, iako je njegov Šahtar gubio 0:5, Dudu je prekrasnim pogotkom izazvao ovacije Arsenalovih navijača.

Kada je Šahtarov igrač s brojem 11 u 63. minuti ulazio u igru, Arsenalovi navijači razvili su transparent: Dobro došao kući, Eduardo! A kada je naš reprezentativac u 82. minuti postigao velemajstorski pogodak kojim je ublažena katastrofa Ukrajinaca, svih 60.000 ljudi na Emiratesu ustalo je i zapljeskalo dojučerašnjem centarforu Arsenala!

Dudu, kojega je Goal.com ocijenio sedmicom, bio je ganut ovacijama kakve možda nije dobio ni kada je igrao za Arsenal, a službeni spiker na Emiratesu taj pogodak popratio je euforično, kao kad zabije netko od domaćih igrača.

Poslije utakmice Dudu se izgrlio s bivšim suigračima i pljeskom zahvalio navijačima topnika. Razloga za slavlje nije bilo jer Arsenal je demolirao Šahtar, odigravši još jednu spektakularnu utakmicu. Među poraženima Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta. Ipak, trener topnika Arsene Wenger utišavao je euforiju...

– Ne brzajmo sa zaključcima nakon ove petice. Ona je lijepa i važna, ali još imamo prostora za napredak – kazao je Francuz.

Milan bezopasan

Dašak spektakla donio je i Real Madrid, koji je u prvih 15 minuta obavio posao protiv Milana pred 71.000 gledatelja. Zabili su Cristiano Ronaldo i Mesut Özil, a pobjeda je mogla biti i mnogo uvjerljivija. Milan je bio kilav, bezopasan i nemoćan, nije stvorio ni jednu ozbiljnu priliku.

– Šokirali smo Milan uraganskim početkom. Kad je prva bomba eksplodirala, šteta je već bila nesaglediva. Bili smo jednostavno prebrzi za Milan. Ovo je vrlo važna pobjeda za nas, jer smo još mlada momčad, a protiv sebe smo imali vrlo iskusnoga suparnika. Postajemo prava momčad – kazao je Jose Mourinho.

Massimiliano Allegri, strateg Talijana, komplimentirao je Realu, koji je prošle jeseni na Bernabeuu izgubio od Milana s Leonardom na klupi.

– Real Madrid je momčad svjetske klase, a za nas je bio koban “spust” od 90 sekundi. Poslije ta dva pogotka pokušali smo igrati, ali nismo uspjeli stvoriti pravu šansu – kazao je Allegri.

Rimska senzacija

Bayern je kod kuće preokrenuo vodstvo Rumunja, od 0:1 do 3:2, a Danijel Pranjić odigrao je cijelu utakmicu na poziciji lijevoga braniča i dobio žuti karton.

Saša Bjelanović odigrao je posljednjih 14 minuta za Cluj. Senzacija večeri je pobjeda (3:1) švicarskog Basela nad Romom u gostima...

Liga prvaka, 3. kolo:

H: Arsenal-Šahtar 5:1 (Eduardo gol u 82', Srna igrao cijeli susret), Braga-Partizan 2:0

E: Roma-Basel 1:3, Bayern-Cluj 3:2.

F: Spartak M.-Chelsea 0:2, Marseille-Zilina 1:0;

G: Ajax-Auxerre 2:1, Real Madrid-Milan 2:0 (Ronaldo 13, Ozil 14).

 

Komentara 12

LO
loza
02:11 20.10.2010.

di su ove seljačine koje su srale po Mourinju. Moglo je 10:0 danas završiti.

Avatar Mikro
Mikro
23:05 19.10.2010.

Bravo Dudu! Samo tako nastavi i u repki!

H0
Hajduk_058
23:11 19.10.2010.

jako je zabio popili 5 komada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije