Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eduardo uživa

Dudu: Hladnokrvan sam pred golom, a navijači me motiviraju

eduardo
Foto: Sanji Strukić/Pixsell
04.09.2014.
u 14:37

- Da budem iskren, nisam mislio da će se sve tako brzo dogoditi. Kad sam stigao ovdje, klub je bio na posljednjem mjestu i u teškom razdoblju. Znao sam da će nam biti teško, da ću morati proći prilagodbu

Eduardo da Silva nastavlja oduševljavati u Brazilu. Kada je stigao u klub, Flamengo je bio posljednji, dvadeseti, na ljestvici, a sada je na devetoj poziciji, a upravo je Dudu svojim ključnim pogocima donio važne bodove. Noćas je, pak, bio junak u kupu gdje je njegov klub uspio nadoknaditi 0:3 protiv Coritibe iz prve utakmice te nakon jedanaesteraca prošao u četvrtfinale.

- Igrajući u Europi bio sam poznat po tome da sam hladnokrvan pred golom. To je moj stil, uvijek sam miran. Sve do trenutka kad se nađem sam pred vratarom sam skroz miran. Ovo je vrlo važan trenutak u mojoj karijeri, jako sam sretan. Radio sam naporno i važno mi je da Flamengo napreduje, da pobjeđuje, rekao je nakon susreta Eduardo.

U kratkom roku postao je miljenik navijača u Brazilu, što mu je vrlo važno. Zato se i odlučio na povratak u rodnu zemlju.

- Da budem iskren, nisam mislio da će se sve tako brzo dogoditi. Kad sam stigao ovdje, klub je bio na posljednjem mjestu i u teškom razdoblju. Znao sam da će nam biti teško, da ću morati proći prilagodbu. Ali suigrači su me odlično primili, imamo divne navijale koji su uz nas bili u najtežim trenucima. To je ključ za moje dobre predstave, zaključio je bivši hrvatski reprezentativac.

>>Flamengo nadoknadio 0:3 iz prve utakmice, Eduardo dvaput zabio!

Komentara 5

DU
Deleted user
16:09 04.09.2014.

A za naše šarlatane od Kovača pa do Mamića nije valjao.Imali smo u hrvatskoj dragulj i tako olako smo ga izgubili. Dudu sretno ti bilo u tvojoj domovini,a vi mediokriteti od trenera jedite g.... i plačajte skupo neke ljevake.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:51 04.09.2014.

Dudu legenda bio i ostao!Samo naprijed! A onim ljigavcima nek odu vise!

DU
Deleted user
21:42 04.09.2014.

dudu je car...drago mi je za tebe majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije