Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna ponuda

Državna uprava zbog Olimpijskih igara radit će od kuće!

london 2012
PA/Pixsell
15.05.2012.
u 15:46

Od 21. srpnja do 9. rujna radit će od kuće kako bi se smanjila prometna gužva

Državni službenici Whitehalla u Londonu dobili su nevjerojatnu ponudu svojih šefova. Zamoljeni su da za vrijeme Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, koje će se održati od 21. srpnja do 9. rujna, rade od kuće kako bi se smanjila prometna gužva.

Operacija "Promjena koraka" prvo je morala biti izvježbana kako bi se uvidjelo hoće li  kvaliteta rada ostati ista. Prvi je test uspješno izvršen u veljači te se ispostavilo da  je to moguće. Smatra se da će oko 10 tisuća službenika raditi prema novoj metodi koja bi trebala osigurati kontinuirani rad državne uprave. Čelnici državne uprave koji stoje iza ovog projekta zatražili su provjeru uređaja kojima će se službenici koristiti te su zamolili službenike da se za vrijeme trajanja Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u slobodno vrijeme ne koriste gradskim prijevozom, pogotovo ne u područjima gdje će se održavati natjecanja s naglaskom na područje Waterlooa.

Ovu je ideju kritizirala gospodarska komora koja smatra da upravo tako štete samoj državi budući da je sedam tjedana predugo da bi državna uprava tek djelomično radila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije