Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA PRVAKA

Drviš: Priredba je bila na visokoj europskoj razini

\'CroCopLocker_dbr_spo_110312\'
Dražen Brajdić
12.03.2012.
u 11:33

Bivši svjetski boksački prvak Stipe Drviš, najviši član Cro Copova najužeg stožera, zadovoljan je Mirkovim boksom.

– Govorio sam mu da se drži na distanciji, a kada je u klinču, da ne saginje glavu nego da se naslanja prsima na njega, da ne primi aperkat. Organizacija priredbe bila je na europskoj razini.

Među akreditiranim novinarima primijetili smo i dvojicu iz Poljske, jednog iz Bugarske te japanskog novinara kojem je Cro Cop kazao ovo:

– Japan je moja druga domovina i jako mi nedostaju nastupi tamo. Prije no što završim karijeru volio bih odraditi još jedan meč tamo. Na godišnjicu tragedije u Fukushimi želim izraziti sućut japanskom narodu.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
13:02 12.03.2012.

......e kad je tebi dobra.....onda je fakat ...namještenoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije