Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siščani i Kutinjani

Drugoligaški "fenjeraši" najavljuju borbu za bodove

'sisak - 25.09.2009., Sisak - Prosle godine pobjeda je pripala sisackom drugoligasu. Photo:Nikola Cutuk/VLM'
'nikola cutuk'
25.09.2009.
u 15:00

Jedinog krivca za loše rezultate uprava kutinske Moslavine pronašla je u treneru Strugačevcu.

Uoči subotnje utakmice između Segeste i Moslavine (Gradski stadion Sisak, 16.30 sati) u oba su tabora svjesni njezine važnosti. Jer, u dosadašnjih pet prvenstvenih kola 2. HNL Siščani su sakupili samo jedan bod, dok Kutinjani imaju još manje, točnije bez ijednog osvojenog boda čvrsto su na dnu prvenstvene ljestvice.

Smjena trenera u Kutini
Zbog loših rezultata uprava NK Moslavine zahvalila se dosadašnjem treneru Pavi Strugačevcu, koji je vodio momčad u proteklih pet kola i dvije utakmice Kupa; protiv Segeste momčad će voditi dosadašnji pomoćni trener Dario Večerić. Novi trener kutinskog drugoligaša misli da će njegova momčad, unatoč svemu, u Sisku pokušati nešto "ušićariti" jer je i Segesta u nezavidnom položaju kao i Moslavina. Sada već stari trener Strugačevac poželio je igračima Moslavine puno uspjeha, istaknuvši da je dva puta nudio ostavku, ali da je uprava kluba nije prihvatila.

Hajduk možda u Kutini
I kad je riječ o Moslavini treba kazati da postoji šansa da Hajduk u sklopu 1/8 finala Kupa i Dana grada Kutine 11. studenoga gostuje u Kutini. Po riječima direktora kluba Cerovečkog, Splićani za dolazak u Kutinu neće tražiti posebnu naknadu. Protiv Segeste nastupit će Boromisa, Penava, Rekavić, Iveković, Turkalj, Toš, Vučinić, Divković, Cerovečki, Pedišić i Mišić, a na klupi za rezervne igrače sjedit će Krizmanić, Babojelić, Ravlić, Matek, Rajković, Marić, Amedi. Pobjeda u Senju u utakmici 1/16 finala Kupa Hrvatske i te kako je dobrodošla igračima Segeste uoči subotnjeg županijskog derbija.

– Utakmica protiv Nehaja najava je boljih vremena, jer napokon su moji igrači prevladali psihološku barijeru u svojim glavama. Na toj utakmici pokazali su da je, uz puno zalaganje na terenu, "sušna sezona" iza nas. Dolaskom Gorana Aleksića osjetno je pojačan napad, koji će napokon početi realizirati brojne prigode. Mislim da Moslavina u Sisku, osim poraza, nema što drugo tražiti – rekao je trener Segeste M. Matanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije