Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA POLJUDU
Povratak na članak

Drugi put u povijesti Hajduka četiri smjene u sezoni

Nakon odlaska Igora Tudora sve je krenulo nizbrdo

Komentari 19

Avatar ban_Frankopan
ban_Frankopan
09:07 24.04.2015.

za hrvatski nogomet i Hajduk bi bilo najbolje da Hajduk propadne odnosno da se ova nakaradna Udruga Nas Hajduk sa komunistickim parolama "narodni klub" dozivi totalnih krah i da Hajduk preuzme privatni ulagac sa vizijom i njegovim uvjetima odnosno da otjeraju uhljebe i posloze omladinski pogon ( slucaj Rijeka) Ovako imamo samo 2 scenarija 1. Hajduk ubrzo propada zajedno sa nakaradnom Udrugom Nas Hajduk i preuzima ih privatni ulagac i Hajduk u roku 3 godine postaje konkurentan Dinamu i poslaze se omladinski pogon 2. Hajduk i dalje vodi Nas Hajduk u propast i par godina se Hajduk na galamu odrzava na zivotu do totalnog kraha gdje vise nitko nece zeljeti imati posla sa Hajdukom i svi talenti odlaze u Dinamo i Rijeku

VL
MA
magnum2013
09:29 24.04.2015.

Osobno bih volio da se sada jave svi oni koji u ime Hajduka ili zbog "obespravljenosti" Hajduka, pljuju po svima i svaćemu sjevernije od Velebita. Znatiželjan sam što misle SVEN, DALMATA, ......pa i svi oni koji misle da je sve u HR nogometu Žikina mačvara. Znatiželjan sam što misle o vodstvu Hajduka koje se pokazalo najnesposobnije ikada izabrano. Kako razmišljaju o ljudima koji u bescijenje prodaju svoje odlične igrače stvorene u dobrom omladinskom pogonu, a na ruskom tržištu kupuju stare islužene igrače uz mjesećnu naknadu veću od bilo kojeg svojeg igrača, a nema rezultata ni koristi od njih. No da ne duljim, ostaviti ću gospođu Ramljak i gospodina Brbića da se koprcaju u svojoj nemoći i nesposobnosti, uvjereni da se bore protiv izdajnika i okupatora. No uvijek za njih postoji objašnjenje: Kriv je Mamić!

VL
SO
sonce
09:02 24.04.2015.

Kad će torcida prestati s prijetnjama, ucijenam, vređanjima? Na silu se ništane dostiže.

VL
BR
braveheart11
09:51 24.04.2015.

prica se da je Mamic kriv ....

VL
MA
Majur
09:38 24.04.2015.

Ovo velim kao dinamovac, Hajduku treba ekipa vizionara koja će zasukati rukave i krenuti iz početka... a to je omladinska škola.Treba Torcidi reći da klub nije u stanju sljedećih nekoliko godina borit se za prvenstvo( možda kup) jer nema love za skupe igrače, nego vlastiti pogon... to oduzima pritisak i očekivanja "normalnih" navijača i dobiva se mir za rad sa mladima, samo.... to znači da Nema love za one koji vode klub,to znači da torcida mora prestati piz.dit nakon svakog poraza i da " ulica" sa nesposobnim upravama mora prestati vodit politiku tipa:"za sav naš neuspjeh i nesposobnost su drugi krivi"....

VL
SF
SfingaZD
09:05 24.04.2015.

Dok je bia Tudor bilo jr discipline i rada. Da se od go.na ne more napravit pita to je jasno, katastrofalan odabir igrača od strtane Vučevića je i prije sezone ukazivao na to što će biti sa Hajdukom. Da taj ima i malo obraza otiša bi zauvik iz kluba.

VL
D2
Dubravko_23
10:38 24.04.2015.

Ne uživam u tuđoj muci, ali...mnoge stvari su došle na naplatu. Hajduk je zadnji naslov osvojio 2005, a i tad je veća atrakcija za Hajdukove navijače od Hajdukova naslova bilo igranje Dinama u Ligi za bedaka i isprdavanje s Dinamom, naslađivanje i likovanje. Uvijek jednim okom u Zagrebu, samo s jednim se nije vidjelo smeće u vlastitom dvorištu.

VL
BR
braveheart11
09:51 24.04.2015.

prica se da je Mamic kriv ....

VL
BA
balic
09:22 24.04.2015.

5 Trenera promjenit u sezoni,nije lose :) ajd amateri da nije svijeta tko bi vama kriv bio,umjesto da je Baldasar prihvatio ostavku NO ljudi on ih izgovorom veze do kraja sezone za klub kao da ce se ista u njih na bolje promjeniti.

VL
BA
balic
09:26 24.04.2015.

Dok je bilo Tudora bilo je discipline? zasto je Tudor smjenjen ,previse discipline je bilo u klubu,a Vucevic kao odgovoran za propast Hajduka sa dvije utakmice na klupi?!Pa vama ni sjor Poklepovic nije valja :)

VL
SA
santos008
10:04 24.04.2015.

Hajduk fakat igra slabo ,a tko bi to igrao bolje kad ima onakvu ''Torcidu'',a Torcida ne moze biti bolja dok je vode ''hrvati'' Grujic i Rilov,koji sve cine da uniste Hajduk i da zavade Sjever i Jug Hrvatske,a sve pod izlikom Mamica i HNS-a.Pomenutoj dvojici vise je stalo do Radnickog iz Nisa i Vardara iz Skoplja,to su oni gradjani Hrvatske koji zive u Hrvatskoj a Boga mole da kisa padne u Kragujevcu.Sto se tice predsjednika kluba on rasproda sve ,dok za igraca moze dobiti vrecu krompira on ga prodaje,pa ne moze se igrati u prvoj ligi sa pionirima,a nema Hajduka bez 7-8 ''domacih igraca.

VL
DI
Dijaspora
10:15 24.04.2015.

Hajduk i njegovo okruženje je primjer nesposobnosti i arogancije. Umjesto da rade optužuje sve i svakoga za svoje neuspjehe. Ne može se kletvom u zvijezdu petokraku i (antifašizam) pobjeđivati. Prošla su ta vremena.

VL
A4
alfa 4c
10:05 24.04.2015.

Ja jednostavno uživam zadnjih nekoliko dana...! :-) :-)A isto tako i moji Dinamovci! :-)

VL
LI
livoguza2
13:37 24.04.2015.

Tako to biva kad ti kućom gospodari ulica. A Hajduk je svu vlast pripustio ulici. Nažalost, i notornim nasilnicima, uličarima. Jadna ti je kuća u kojoj se ćaću ne sluša! U njoj mira nema. A bez mira i reda u kući, nema ni napretka. Najlakše, ali i najblesavije, je za propast kuće optuživati druge. A Hajduk upravo to godinama čini. Preuzela ga splitska orjuna. I napravila strašnu halabuku protiv HNS-a. Lp.

VL
R9
ronaldo 9
14:26 24.04.2015.

jedini klub na svijetu u kojem članovi uprave imaju veću plaću od najskupljeg igrača, ko da predsjednik Reala ima veću plaću od Ronalda, ok, nemau Hajduku Ronalda ali bome nije ni Brbić Perez

VL
Avatar delminium
delminium
22:46 24.04.2015.

molio bih jugoslanske tiće i tudjmanove rvatine da se ostave diteta puka ........ dite puka nije osnovano 1945 niti mu je dano rusiš ime agreghator ..... alo bando raus

VL
TO
Tonny96
20:17 24.04.2015.

Oborili su Dinamov rekord!!!

VL
VJ
vjerni
22:43 24.04.2015.

pod hitno se riješiti brbića,one ramljakice(neznam samo kako je došla do takove funkcije a veze nema) i ulične torcide koja odlučuje dali treba igrati neku utakmicu ili ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.