Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI KRUG Hrvatska protiv Bjerorusije otvara drugi dio EP-a

Druge tuku, a mi smo kao curice

08.12.2008.
u 08:06

Jedna pobjeda bila je dovoljna našim rukometašicama da uđu u drugi krug EP-a. No, u drugi krug ne prenosimo nijedan bod jer su bolje od Hrvatske bile i Makedonija i Njemačka. U drugom krugu Hrvatice očekuju još tri utakmice. Prva je u ponedjeljak (16.15) s Bjelorusijom, potom sa Švedskom i Rusijom. Dosad smo, od 180, odigrali dobro samo 50 minuta.

- Po kvaliteti igračica mislim da bi Hrvatska trebala biti u borbi za medalju. Na svakom mjestu ste dobro pokriveni. Zašto se događaju crne rupe na svakom susretu, teško je reći. Šteta da ova sjajna generacija na kraju ne ostavi nikakav trag - rekao je Ljupče Savevski, bivši izbornik Makedonije.

Ponudio je i rješenje:

- Mislim da bi Irfan Smajlagić bio idealan izbornik ovim igračicama. Nema njemu kruha u Egiptu. Radio sam u tom okruženju pa dobro znam - zaključio je Savevski.

Zdravko Zovko, naš izbornik, možda je krivo procijenio neke situacije, no na posljednje dvije utakmice vidjelo se da te djevojke izgledaju prilično bezvoljno na parketu, a u obrani igraju kao curice.

- Makedonke su prošle dalje jer jako tuku u obrani, a suci im to dopuštaju. A mi ostali se pravimo fini - istaknuo je Ćaslav Dimčić, izbornik Srbije.

Bjelorusija, naš današnji suparnik, prvi put igra na EP-u. U kvalifikacijama su izbacile Slovenke, uzele ovdje bod Šveđankama, pobijedile slabašnu Austriju i namučile Rusiju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije