Naslovnica Sport Nogomet

Druga HNL na Kreator TV-u: To će donijeti popularizaciju

„Mene veseli ovaj projekt, iako je tek na početku. Sigurno će donijeti određenu popularizaciju drugoligaškog nogometa u Hrvatskoj"
02. listopada 2014. u 14:27 2 komentara 306 prikaza
Nogometna lopta
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Potpisivanjem ugovora između izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića i direktora Kreator grupe Davorina Štetnera krenuo je projekt Druge HNL na Kreator TV-u. Drugo po jačini nogometno natjecanje u Hrvatskoj tako će biti dostupno gledateljima Kreator TV-a. 

Uz izravni prijenos jedne utakmice po kolu gledatelji će moći pratiti i posebnu studijsku emisiju ponedjeljkom. Druga hrvatska nogometna liga u ovoj sezoni nudi neizvjesne i zanimljive utakmice. Čini je 12 klubova: Cibalia, Inter, Gorica, Dugopolje, Lučko, Rudeš, Segesta, Imotski, Sesvete, Hrvatski Dragovoljac, Pomorac i Bistra. Ovim projektom Kreator TV nastavlja suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom, a već ovu nedjelju gledatelji će moći pratiti susret Lučkog i Dugopolja. 

„Mene veseli ovaj projekt, iako je tek na početku. Sigurno će donijeti određenu popularizaciju drugoligaškog nogometa u Hrvatskoj. Naša će se javnost moći uvjeriti u sposobnosti igrača i ljudi koji vode drugoligaške klubove. Kroz drugu su ligu u bližoj prošlosti prošli mnogi danas poznati igrači i sigurno i danas u njoj igraju igrači koji traže i zaslužuju svoju afirmaciju na nogometnoj sceni. Također, vjerujem da će i klubovi pronaći svoj interes, privući dodatne sponzore i pokriti dio svojih troškova." izjavio je Ivica Perković, predsjednik udruženja klubova Druge hrvatske nogometne lige.

„Ovaj ugovor nastavak je suradnje s HNS-om. Dobre suradnje koja traje već godinu i pol. Druga liga se pokazala interesantnom i nadamo se da ćemo je približiti gledateljima. Za početak smo se odlučili za jedan prijenos po kolu uz tjednu emisiju, to je skromni start, a kasnije ćemo lako nadograditi praćenje natjecanja ako se pokaže interes čitavog gledateljstva. “ izjavio je Davorin Štetner, direktor Kreator TV-a. 

Program Kreator TV-a dostupan je putem gotovo svih kabelskih operatera (B.net, MaxTV, OptiTV, Iskon TV, VIP TV, Amis TV) te putem livestreama na internetu.

sas
PREVENTIVA
Liječnik savjetuje: U ovim situacijama je potrebno tražiti drugo mišljenje stručnjaka

A1 izdvaja za Vas

  • didery:

    oni bi drugu ligu populirazilari a jedva netko gleda prvu

  • nojemalo:

    ma sad hitno kupit sportski paket da to mogu gledati, malo će za to dat 50 kn