Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN PODATAK

Dresovi mladog Korejca prodaju se bolje od Mbappéovim, a za PSG je igrao svega 132 minute

FILE PHOTO: Lee Kang-in
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/4
20.10.2023.
u 09:37

Važan utjecaj na brojke i omjere ima južnokorejsko tržište gdje je 70 posto prodanih dresova PSG-a s njegovim imenom. Prilikom njegova potpisa za francuski klub tisuće su stajale u redu da kupe dres

Južnokorejski krilni igrač, Kang-in Lee (22), je ovoga ljeta ostvario transfer iz Mallorce u PSG za 22 milijuna eura. U Mallorci je igrao samo jednu sezonu, a tamo je stigao iz Valencije za koju je, kroz razne dobne skupine, igrao čak deset godina.

Ove sezone je za francuskog prvaka odigrao tek 132 minute prije no što se ozlijedio. Usprkos tome što je malo bio na terenu, čini se da je ostavio dobar dojam, obzirom da se njegovi dresovi podaju bolje od Mbappéovim, ali i dresova ostalih zvijezda pariške momčadi, piše francuski novinar Abdellah Boulma.

VEZANI ČLANCI:

"Korejac Kang-in Lee je nogometaš PSG-a s najviše prodanih dresova sa svojim imenom. Malo iza njega je Mbappé", napisao je novinar. Dakako, važan utjecaj ima južnokorejsko tržište gdje je 70 posto prodanih dresova PSG-a s njegovim imenom. Prilikom njegova potpisa za francuski klub tisuće su stajale u redu da kupe dres.

VIDEO Otkriveno koliko Ivanišević zarađuje kod Đokovića, iznos bi vas mogao iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije