Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"NBA 75 Euro Vote"
Povratak na članak

VIDEO Dražen i Kuki u drugoj najboljoj petorci Europljana koji su ikad igrali u NBA

U najbolju petorku svrstani su Tony Parker (Francusa), Luka Dončić (Slovenija), Giannis Antetokounmpo (Grčka), Dirk Nowitzki (Njemačka) i Pau Gasol (Španjolska)

Komentari 3

Avatar De Jure
De Jure
16:04 11.04.2022.

Kukoć je realno svemirski brod za Petrovića, nitko nema rezultate kao Kukoć, teško da će itko ikada više imati takve rezultate.

VL
ZO
zoranos
18:39 11.04.2022.

Mislim ... Jokić koji je MVP 2021. i vjerojatno 2022. se nalazi u drugoj petorci europljana??? Tko je to slagao može pakirati kofere i mijenjati zanimanje! Svaka čast i Gasolu i Nowitskom, ali ako netko postane MVP taj automatizmom preskaće sve na svojoj poziciji pa čak i ako je igrao kratko. MVP znači najbolji košarkaš svijeta te godine!!!

VL
Avatar Castro
Castro
16:29 11.04.2022.

Kukoc je po meni daleko iznad svih...uklopit se u onakvu ekipu Bullsa i imati vaznu ulogu u toj ekipi je po meni veliki uspjeh. Da je nas Drazen jos zivio sigurno bi ga netko jaci kupio i sigurno bi i on koji prsten uzeo ali za sada mi je Kukoc broj jedan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.