Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSPENZIJA I ZABRANA

Drastična kazna sucu koji je Cristianu Ronaldu pokazao crveni karton

Miguel Angel Ayza Gamez
Reuters (Ilustracija)
07.02.2014.
u 11:07

Gamezovu je izvedbu na San Mamesu sudačka organizacija Španjolskog nogometnog saveza ocijenila slabom te je suspendiran na mjesec dana.

Miguel Angel Ayza Gamez bio je sudac utakmice 22. kola Primere između Athletic Bilbaa i Real Madrida, a razlog zašto se o njemu piše i pet dana nakon utakmice je crveni karton koji je u 76. minuti pokazao zvijezdi 'kraljevskog kluba' Cristianu Ronaldu.

Portugalac je zbog udaranja Carlosa Gurpegija dobio tri utakmice kazne, a dan nakon što je Cristiano Ronaldo saznao svoju kaznu, na red je došao i sam Gamez. Njegovu je izvedba na San Mamesu sudačka organizacija Španjolskog nogometnog saveza ocijenila slabom te je suspendiran na mjesec dana.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Isto tako, odlučeno je kako ovaj sudac ne smije suditi Realu do kraja ove sezone.

>> Ronaldo dobio tri utakmice suspenzije!
>> Remi Athletica i Reala: Cristiano Ronaldo dobio izravni crveni karton

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
11:54 07.02.2014.

još jedna dokaz da je politika iznad svega..

NE
neboiznadzagreba
13:36 07.02.2014.

Forza Barca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije