Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za njega je SP gotov

Drastična kazna Fife: 'Vampiru' Suarezu 4 mjeseca suspenzije!

Suarez Chielini
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.06.2014.
u 16:14

Fifa nije imala milosti prema Suarezu, a kazna je rigorozna jer su u obzir uzete i otegotne okolnosti, a to je činjenica da mu je ovo već treći put u karijeri da je ugrizao protivničkog igrača

Za Urugvajca Luisa Suareza Svjetsko prvenstvo u Brazilu završeno je. Na utakmici protiv Italije ugrizao je Giorgija Chiellinija i zbog toga je dobio devet utakmica suspenzije za urugvajsku reprezentaciju i četiri mjeseca zabrane igranja profesionalnog nogometa.

Fifa nije imala milosti prema Suarezu, a kazna je rigorozna jer su u obzir uzete i otegotne okolnosti, a to je činjenica da mu je ovo već treći put u karijeri da je ugrizao protivničkog igrača! Za vrijeme igranja u Ajaxu 2010. godine ugrizao je igrača PSV-a Otmana Bakkala te je dobio zabranu igranja u sedam utakmica, a igrajući za Liverpool u utakmici protiv Chelseaja ugrizao je srpskog nogometaša Branislava Ivanovića, zbog čega je suspendiran na deset utakmica. Očito mu prošle kazne nisu bile dovoljne, iz njih ništa nije naučio!

Foto: Reuters (Ilustracija)

Podsjetimo, u odlučujućoj utakmici za prolaz u osminu finala Suarez je ugrizao Chiellinija, a kasnije se branio kako je samo došlo do sudara. Ipak, otisak na ramenu talijanskog nogometaša bio je ključni dokaz da nije bila riječ samo o sudaru. Sudac incident nije vidio i nije isključio Suareza, ali je zato naknadno kažnjen.

– Ugrizao je Chiellinija? Ne. Fotografije i video ništa ne pokazuju. Vidi se da su blizu, ali ništa više od toga, rekao je kapetan Urugvaja Diego Lugano, ali Fifa nije nasjela na njihove priče.

Urugvajci će tako u nastavku natjecanja biti lišeni pomoći njihova najboljeg igrača.

Komentara 30

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:48 26.06.2014.

Veće su šanse da vas ugrize Luis Suarez nego morski pas...

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
16:26 26.06.2014.

A da je viknuo za dom spremni, dobio bi valjda josh dvije godine extra

Avatar MK
MK
16:29 26.06.2014.

...to je puno manje nego Josipu Simunicu za nista - sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije