Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši cedevitaš

Draper: U Realu ne šutiram previše, ali dosta lopti kradem

Draper, (1)
Max
26.10.2012.
u 21:53

Aco je podigao moju igru i karijeru na višu razinu. On mi je dopustio da svima pokažem da mogu sve

Nakon tri kola Eurolige, prvi kradljivac lopti bivši je košarkaš Cedevite, danas realovac, Dontaye Draper (181 cm, 28). Nakon što je Panathinaikosovim igračima ukrao pet lopti, protiv Fenerbahçea uspješno je krao tri puta, pri čemu je iz driblinga dvije lopte maznuo najboljem razigravaču Eurolige Bou McCalebbu.

– Ovdje ne šutiram puno, a i puno manje igram nego prije na što sam se morao priviknuti. No, zato ukradem puno lopti – pričao nam je nakon Realove gostujuće pobjede nad Fenerom (83:75). Real izgleda kao vrlo ozbiljan kandidat za vrh Europe.

– Imamo šutere, imamo atletske defenzivce kao što smo ja i Slaughter, imamo Llulla koji juriša na obruč, sjajnog Rudyja Fernandeza, Carolla koji zapali cijelu momčad svojim šutevima, a razigrao nam se i centar Begić. Naš trener Pablo Laso napadački je sličan Aci Petroviću. Doduše, Laso radi više na obrani nego Aco, no imaju sličan mentalitet, puste te da igraš...

Dakle, ni ovaj razgovor nije prošao bez spominjanja trenera koji ga je zadužio.

– Aco je podigao moju igru i karijeru na višu razinu. On mi je dopustio da svima pokažem da mogu sve, zabiti, dodati, krasti lopte...

A što je Draper rekao o odnosu s Anzulovićem, o hrvatskoj reprezentaciji te o nogometašu Sammiru, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije