Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Drama momčadi Ivice Zubca: Udar groma pogodio stražnji dio aviona na putovanju LA Clippersa

NBA: Los Angeles Clippers at San Antonio Spurs
Jerome Miron/REUTERS
27.02.2023.
u 20:17

Popriličan šok doživjeli su košarkaši iz Los Angelesa dok su putovali na dvoboj sa Kingsima

Čini se da je hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac izbjegao veliku neugodnost dok se momčad LA Cllipersa spremala na gostovanje kod Sacramenta. Naime, udar groma pogodio je stražnji dio, odnosno rep aviona poznate NBA momčadi i tako ih dobrano uzdrmao prilikom polijetanja.  Motori su na trenutak prestali raditi, a potom, nakon udara, ubrzo je slijedio povratak na staro, ali ipak i s posljedicama koje su ostale na avionu.

Nakon što su Cllipersi ipak sretno stigli u Denver, otkriveno je da je otpao dio boje s repa aviona, ova situacija se ipak odrazila na stanje u momčadi pa su poraženi od Sacramento Kingsa tijesnih 176:175, javljaju američki mediji.

U tom susretu, Clippersi su kod kuće nakon dva produžetka izgubili sa spomenutih 176:175, a to je bila druga najefikasnija utakmica u povijesti NBA lige. Zubac nije bio u službenom zapisniku jer se i prije znalo da je ozlijeđen, a nije poznato je li bio u avionu zajedno sa suigračima. 

Prvo mjesto po sveukupnom broju zabijenih poena i dalje drže Detroit i Denver, u pobjedi kluba iz Detroita sa 186:184 u prosincu 1983. nakon tri produžetka.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:06 27.02.2023.

"Motori su na trenutak prestali raditi, a potom, nakon udara, ubrzo je slijedio povratak na staro, ali ipak i s posljedicama koje su ostale na avionu." Super ste to objasnili, sada sve kuzim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije