Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi začelja

Dragovoljac pobijedio Osijek 2:0 i maknuo se s dna ljestvice

Hrvatski dragovoljac - Osijek
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.03.2014.
u 23:37

- Rekao sam da u utakmica koje su biti ili ne biti za nas, uvijek izvučemo deblji kraj. Tako je bilo i sada. Našoj pobjedi nema prigovora

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca dočekali su i taj trenutak kada više nisu posljednjeplasirana momčad Prve HNL. Nakon pobjede nad Osijekom (2:0) fenjer su prepustili upravo momčadi iz Slavonije. Zanimljivo je da je ovo Sigećanima bila tek druga domaća pobjeda i obje su ostvarili protiv istog suparnika – Osijeka.

Ne samo da su se pomaknuli s dna tablice već su „crni“ došli na samo dva boda od Slaven Belupa.

- Sada sam nekako uvjeren da nećemo izgubiti u sljedećoj utakmici na gostovanju kod Lokomotive, a čini mi se da su i Koprivničani u vrlo teškoj situaciji – bio je presretni Ivica Perković, ponovno izabrani predsjednik Hrvatskog dragovoljca.

Filip Jazvić bio je junak Sigeta. Postigao je oba pogotka i to nakon dvije sjajne akcije domaće momčadi. Prvo ga je sjajno proigrao Doležal, a potom Bačelić-Grgić. Mogao se Jazvić još jednom upisati u strijelce, ali je u 66. minuti promašio nakon sjajnog dodavanja Doležala.

- Rekao sam da u utakmica koje su biti ili ne biti za nas, uvijek izvučemo deblji kraj. Tako je bilo i sada. Našoj pobjedi nema prigovora. Čista je kao suza – istaknuo je Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca.

Gosti nisu baš ništa pokazali. Istina, imali su više udaraca na vrata, ali samo je jedan bio jako opasna. Onaj udarac glavom Cesarca u 89. minuti. Sve drugo bilo je doista bezazleno.

- Ispuhali smo se protiv Hajduka i Rijeke. No, još ništa nije gotovo. Borba za ostanak bit će do posljednjeg kola. Domaćin je sto posto zaslužio pobjedu, igrali su sa više srca i htijenja – rekao je Tomislav Rukavina, trener Osijeka.

Za razliku od prijašnjih utakmica Sigećani su imali mali broj udaraca na vrata. Tek četiri, ali su oba koja su išla u okvir bila ujedno i pogotci.    

- Ma bitno je da konačno nismo darivali goste. Ova tri boda su kao četiri jer smo u međusobnim utakmicama bolji od Osijeka. U tri utakmice imamo dvije pobjede i jednu neodlučenu utakmicu – zaključio je Mladina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije