Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA KRIŽANAC:

'Drago mi je što Bilić ostaje, opet bih se odazvao'

Ivica Križanac
Marko Lukunić/VLM
16.10.2009.
u 19:08

Suspendirani Ivica Križanac komentirao je odluku Slavena Bilića...

Iz Sankt Peterburga javio se suspendirani reprezentativac Ivica Križanac. Do jučer se nije oglašavao u medijima, a progovorio je kada je čuo vijesti o Bilićevu ostanku.

– Drago mi je što Bilić ostaje, to je najispravnija odluka – kazao je Križanac.

Iako nije uspio u kvalifikacijama, uz najlošiji omjer?

– Imali smo milijun ozljeda i pehova. Englezi su bili jači i zasluženo su prvi, a mi od Ukrajine nismo izgubili niti jednu utakmicu, čak smo u obje bili bolji.

Ostajete li reprezentativac?

– Da, bude li me Bilić zvao. Joe i ja suspendirani smo samo za jednu utakmicu i obojica ćemo se rado odazvati.

Pogotovo kad više nema Roberta Kovača?

– Zar on neće više igrati? Nemam problem s Kovačem i cijeli je slučaj oko moje i Joeove suspenzije previše napuhan. O tome je napisano previše gluposti – zaključio je Križanac.

Darijo Srna je, iščekujući vijesti iz Zagreba, igrao bilijar. Kada je saznao da Bilić i njegov stožer ostaju, odahnuo je. Kao i prije tri godine kada se odlučivalo o sudbini Zlatka Kranjčara, bio je velika potpora izborniku. A Slaven Bilić jedini je šef kojega su igrači doslovce molili da ostane.

– Sretan sam i zadovoljan, to je razumna i logična odluka. Vjerujem da svi zajedno možemo Hrvatsku vratiti tamo gdje i pripada. Istina je, još jednom ponavljam, igrali smo slabo u ovim kvalifikacijama, neuspjeh je što nismo izborili nastup na SP-u. Ali, sve je stalo u jednu-dvije lopte. Jednostavno su se poklopile neke stvari, a stalno nas je pratila nesreća. Pa koja bi to reprezentacija na svijetu mogla nadoknaditi tolike izostanke igrača – rekao je kapetan Šahtara.

Iskreno je kazao da nije znao što će Bilić i stožer odlučiti.

– Bio je prezadovoljan igrom u Kazahstanu, kazao nam je da smo mu dali vjeru za budućnost. A mi smo mu rekli da želimo da ostane na klupi. Uvjeren sam da je to bilo vrlo bitno pri odluci. A donio je, vjerujte, ispravnu odluku – kaže Srna.

Komentara 14

MO
monrope
20:38 16.10.2009.

A di je Flak sad??? Nek nredne uspjehe bilića ne komentira, molim!!!!!!

DU
Deleted user
23:22 16.10.2009.

Potpuno tocno i u sredinu pogodito.. bez Joa nemamo u zaledju nikakve sanse. Vrati igrace nazad i daj njima zadnju sansu..svako u zivotu triba dobit sansu. Nisam radostan sa Bilicem ali bio bi radostan da se svi pomire i pametno,trezveno u igru. Hrvatska spada u elite nogometnih nacija. To su cinjenice nogometnog sporta.

PE
petrovve
20:26 16.10.2009.

Kriza...bilo pa proslo,a sto se novinara tice,kad su oni istinu pisali.??...Radoznali su ali nitko im ne zeli reci zbog cega je doslo do toga . Stefica 50...ima nas mnogo koji smo sretni zbog Biliceva ostanka,a za ostale licemjer me ionako ionako nije briga.Pokusavali su covjeka smenit,nije i nece im uspjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije