Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO MU DRES

'Dragi Hajrudine, puno te voli Zlatan. Mislim na tebe od svega srca'

Ibrahimović dres Hajdrudinu
Foto: Klix.ba
1/5
01.11.2013.
u 08:47

"Dragi Hajrudine, puno te voli Zlatan. Mislim na tebe od sveg srca", napisao je Ibrahimović u posveti uz autogram na dresu s brojem 10.

Sarajevski dječak Hajrudin Kamenjaš konačno je dobio dres Zlatana Ibrahimovića. Zlatan zbog obveza nije mogao ispuniti dječakovu želju i doći ga upoznati, ali mu je poslao dres PSG-a s posvetom.

"Dragi Hajrudine, puno te voli Zlatan. Mislim na tebe od sveg srca", napisao je Ibrahimović u posveti uz autogram na dresu s brojem 10.

Zlatanov dres je u sarajevsku zračnu luku donijela Thea Rekić iz Njemačke koja 20 godina pomaže djeci, a već gotovo dvije godine vodi i svoju fondaciju Light For Tomorrow.

- Mali Hajrudin je bio tako radostan kad je dobio video poruku Zlatana Ibrahimovića. Snimio ju je sebi na mobilni telefon da je stalno može gledati i slušati - rekla je Rekić i zahvalila se svima koji su pomogli da se spoje slavni nogometaš i bolesni dječak.

Susret Rekić s Hajdrudinom i njegovom obitelji bio je pun emocija i suza. Dječak se prije toga tek probudio pa ju nije prepoznao.

- Hajrudin ne zna. Mi krijemo od njega da umire i mislim da je to najbolje. Ako ne možemo ništa drugo, onda da učinimo da ode sa osmijehom. Ovo ga je veoma obradovalo. Kada je pogledao video, snimio ga je na mobitel i neprekidno je hodao sa njim. To mu je dalo elana i energije za barem neki dio života", rekla nam je Rekić i dodala kako će svoj boravak u BiH provesti pružajući podršku Hajrudinu i njegovoj porodici. Kaže da nije ništa željela da planira i da želi da bude uz njih - rekla je Rekić za Klix.ba.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
10:05 01.11.2013.

Konačno se sjetio

DU
Deleted user
14:18 01.11.2013.

Zlatan je multimilijuner i nebi mu bilo tesko da odleti u Sarajevo i da napravi PRAVI potez i licno posjeti malog Hajrudina. Moze Zlatan srati da nema vremena i da ne da klub itd ali neke stvari su vaznije od nogometa. Da bi ja bio Zlatan, radio bi drugacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije