Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE
Povratak na članak

Dragan Primorac primljen u Kuću slavnih borilačkih sportova

Donedavni ministar znanosti, obrazovanja i sporta RH za borilačke je sportove vezan gotovo punih 40 godina

Komentari 4

DO
doktorica
16:20 24.08.2012.

sad kad je "sredio" prosvjetu ,sad se može i "rekreirati"....

VL
DV
Darije Veliki
16:44 24.08.2012.

Čestitam profesore!

VL
OB
-obrisani-
16:56 24.08.2012.

24.08.2012. u 16:20h doktorica je napisao/la: sad kad je "sredio" prosvjetu ,sad se može i "rekreirati".... ********** Pa možda će sada ovo što je po tvome maloumnom mišljenju (iako nisi napisala što je to on "sredio", dosta ja za vas vas ljevičarski okot da je netko sa desnice, pa ništa ne valja) "sredio" Primorac onaj debilni, kretenski imbecilni izrod i smeće od tvog Jovanovića "ispraviti" pa će djeca ponovo u školi učiti pisati ćirilicu i razumijevati ekavicu i to na časovima tzv "građanskog odgoja" za koji nastavnike pripremaju jugonostalgičari sa Filozofskog fakulteta i aktivisti iz centra za mirovne studije, a Teršelička će biti počasni gost predavač ! A i ukidanje nekih komisija su isto veliki dosezi i uspjesi tog srpskog smrada od Jovanovića !

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:04 24.08.2012.

Znate li kak se zove medvjed koji trenira borilačke...griz-lee >;-)) PS: znam,znam, piše se grizzly >;-))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.