Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA ljetna liga

Dragan Bender odmarao, Phoenix bez finala

Dragan Bender
Foto: Maccabi
1/4
18.07.2016.
u 11:39

Uz Bendera, u Las Vegasu je svojim nastupima impresionirao 19-godišnji centar Los Angeles Lakersa Ivica Zubac.

Košarkaši Phoenix Sunsa poraženi su s 83-93 od Minnesota Timberwolvesa u polufinalu NBA Ljetne lige u Las Vegasu, a hrvatski košarkaš Dragan Bender propustio je ovaj dvoboj, jer ga je trener odlučio odmarati.

Nije to neuobičajena praksa na Ljetnoj ligi. Naime, Bender je odigrao pet utakmica i u njima prosječno na terenu provodio po 32 minute te je vodstvo procijenilo da se time povećava rizik od moguće ozljede. Beneder je u prosjeku ubacivao 8,6 koševa uz 5,6 skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Uz Bendera, u Las Vegasu je svojim nastupima impresionirao 19-godišnji centar Los Angeles Lakersa Ivica Zubac. Bivši igrač Cibone je u pet utakmica s prosjekom od 10,6 koševa bio treći strijelac momčadi, sa 7,2 skoka drugi skakač, a s 2,6 blokada najbolji bloker Lakersa na turniru u Las Vegasu, gdje je prosječno igrao nešto više od 23 minute po utakmici.

Minnesotu je do polufinalne pobjede nad Phoenixom s 29 koševa i šest asistencija predvodio Tyus Jones koji je proglašen najboljim igračem Ljetne lige, dok je kod Sunsa najbolji bio Troy Williams s 24 koša.

Minnesota će se u noći s ponedjeljka na utorak boriti za naslov pobjednika protiv Chicago Bullsa koji su u drugom polufinalu s 85-79 nadigrali Cleveland Cavalierse.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije