Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split
Povratak na članak

Dr. Rakić: Drago Gabrić izvan je životne opasnosti

Iz splitske bolnici stižu odlične vijesti, a to je potvrdio i dr. Jurica Rakić. Drago Gabrić uspješno se oporavlja i izvan je životne opasnosti

Komentari 4

L3
luka_37
14:58 31.05.2011.

Halo priglupi novinari A da se konačno ostavite tog jadnička i počmete pisati recimo o djeci koja su postigla svjetski uspjeh na svijetskom prvenstvu u informatici...pa zar zlato u opčoj konkurenciji i srebro u juniorskoj konkurenciji nisu daleko veča vrijednost koje Hrvatska ima nego ovog čovječuljka... Da se drugačije postavljamo prema djeci i da im se ne vrte vrijednosti samo kroz nogomet...posebice gledajući one Samire i slične nepismene idiote...mozda bi nešto i bilo od nas

VL
OB
-obrisani-
15:05 31.05.2011.

luka-kaj imas temperaturu?????????????????, daj ne tamburaj tu komunisticke bedastoce, mesi i co zarade ko \"pola\" hrvatske skupa-ti to jasno ne mozes shvatit, takovih ko ja i ti ima na milijune u hrvatskoj i niko ne pita za tebe ili mene i svima se fucka hocemo li dozivjet sutra ili ne-a kaj mislis zasto ljudi pisu o mesiju, koji usput nema nikakovo skolu-a ti tu o djeci-to je pohvalno kaj su napravila ali od njih za sada nista ne zavisi vec oni ovise o drugima.

VL
Avatar Pivica
Pivica
16:20 31.05.2011.

Ma jel itko sumnjao u to ? Evo njega do Božića u punom treningu !

VL
Avatar nekakav
nekakav
20:23 31.05.2011.

zašto bi se naši, porezni, novci trošili na nerazumnu i opasnu vožnju ionak preplaćenih zvijezda i zvjezdica? jel osiguran? nek mu osiguranje to plati... briga me za njega. važno mi je samo da hoda. da nije u kolicima. a takav kakav je, nek i dalje juri s skupim i jakim autima... za nesreću će biti kriva lokva, asfalt, jako sunce, niski oblaci, jato vrana, svraka, jatuna tuna, 3 leptira.. svi samo ne on!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.