Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijani i bijesni

Dotaknuli dno: Igrači niželigaša iscipelarili ženu i oteli joj novac

Foto: Screenshot
23.12.2018.
u 12:16

Počiniteljima prijeti do sedam godina zatvora

Dmitrij Mitin (21) i Artem Nadejev (18), nogometaši ruskog trećeligaša Rjazanja, mogli bi odlužiti gadne zatvorske kazne zato što su 18. prosinca u središtu grada pretukli neimenovanu ženu (41) i oteli joj otprilike 3.500 kuna.

Koliko je u ovom trenutku poznato javnosti, Mitin i Nadajev su se tu večer napili, a ideja im je pala na pamet kada su ugledali gospođu da podiže veći iznos s bankomata.

Presreli su je i prebili, međutim zahvaljujući snimci s nadzorne kamere i razgovorima sa susjedima, policija je vrlo brzo otkrila identitet počinitelja. Uz novac su joj oteli i smartphone, a ruski mediji ističu da im prijeti i do sedam godina zatvora.

Ugovori s klubom su odmah raskinuti, a uprava je Mitina opisala kao mirnog i tihog dečka, potpuno nesklonog nasilju. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
13:22 23.12.2018.

normalno da je nogometaš sirotinja ili bar tako završi

MI
midea
12:51 23.12.2018.

3 godine u Sibiru da se možda malo opamete!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije