Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MAMIĆEV 'SVJEDOK'

Dostavljač pizze: Robin Bokšić mi je uništio život

Robert Palić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
25.08.2010.
u 19:25

- Kleo mi se svojom djecom da će mi osigurati posao, a onda je nestao sa pet tisuća kuna i mojom osobnom - priča Minga.

U Maksimiru su u samo jednom danu sazvali i drugu izvanrednu konferenciju za medije. Ovoga puta govorio je Mario Minga, dostavljač pizze iz Crikvenice koji je također imao posla s Robinom Bokšićem koji je tamo bio na odmoru.

> Palić: Uefin istražitelj Bokšić namješta utakmice!

> Bokšić: Ma izmišljaju, koji to hotel ne uzima putovnicu?

Pred novinarima je ponovno bio i Robert Palić koji je ranije prvi progovorio o Bokšiću, i čini se, otvorio pravu Pandorinu kutiju. Stižu informacije kako se nove 'žrtve' Uefinog istražitelja javljaju spremne da podijele svoju priču s javnošću.

Minga je Palića nazvao čim je vidio da je iznio u javnost sve što zna o Bokšiću i javio se kako bi on učinio isto.

- Taj čovjek je prevarant koji mi je uništio život. Obećao je meni i mojoj djevojci posao u HEP-u. Dali smo otkaze na mjestima gdje smo tada radili, a njemu osobne iskaznice i pet tisuća kuna. Kleo se svojom djecom da je to sigurno, a potom je pobjegao u München i više ga više nisam vidio - započeo je Minga koji ga je zbog toga prijavio policiji 11. rujna prošle godine.

- Osobno sam mu podizao listiće od 59 tisuća kuna, a moj bratić vodio ga je po Vinkovcima po kladionicama gdje je uplaćivao po 200 kn, 6400 po svakom listiću. Javljao mi je za namještene utakmice pa tako i za onu Kongsvinger - Alta - priča Minga te nastavlja:

- I mog bratića Roka Mingu je prevario. Dobio je častan otpust iz vojske, a ovaj mu je obećao da će ga vratiti tamo preko nekih svojih veza. Uzeo mu je 15 tisuća kuna i kulen pobjegao.

- Osobno sam njega i njegovu ljubavnicu doveo kod Palića u hotel. Pokupio se bez da je išta platio. Ima još puno dečkiju za koje znam da ih je prevario samo se boje u javnost, imaju ženu i djecu.

On nije ranije izašao s pričom jer, kaže, nije znao kako. A s Bokšićem se vozio u Audiju Q7, koji bi kad bi ga zaustavila policija, tek pokazao nekakvu značku i rekao: ''Kolega, žurim.''

Kazao je i kako navija za Hajduk te kako je dobivao dojave i za splitsku momčad. A dobro je profitirao Minga na utakmici Rennesa i Genoe.

- Rekao mi je da uplatim na 'dvojku' i kad je utakmica završila nazvao me s pitanjem: ''Rođo, jesi li se opario?'' Na teletekstu je stajalo da je utakmica završila 0:0, a on me uvjeravao da ima čovjeka na utakmici i kako je Rennes dobio u gostima 3:0. I tako je i bilo - prisjetio se Minga.

Na kraju je napomenuo kako mu je Bokšić rekao kako ima svoju tvrtku na Trgu Ante Starčevića 5, no kako je provjerio i ne postoji.

Komentara 39

Avatar Pak
Pak
20:34 25.08.2010.

Nitko ne komentira to što je pizza boy dobivao dojave za utakmice... Hajduka. Hajduka? Ma nije moguće.

OB
-obrisani-
20:32 25.08.2010.

Zašto se uporno prešučuje činjenica da su apsolutno svi akteri Hercegovci ili barem Bosanci?

DJ
djakputnik
20:06 25.08.2010.

Odprilike tako započinje i ona priča: \"Dragi Barba Luka, ...\" A što ćete? To je Hrvatska pod HDZ-om.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije