Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupoprodaja

Dosta im je, Hicks i Gillett povlače "slučaj Liverpool"

'A fan of Liverpool football club poses for pictures outside the High Court in London, on October 12, 2010. The legal battle for control of Liverpool was set to start at London\'s High Court Tuesday w
'Carl Court'
15.10.2010.
u 21:25

Amerikanci Tom Hicks i George Gillett, koji su i dalje vlasnici Liverpoola, neće više ometati kupoprodajni proces premijerligaškog kluba na Visokom sudu u Dallasu.

Oni su na sudu u Teksasu ometali proces prodaje Liverpoola američkoj kompaniji New England Sports Ventures.

No, to ne znači da su digli ruke od svega. Zavrzlama s kupoprodajnim procesom tako se nastavlja. Liverpool ukupno duguje 354 milijuna funti, a samo Royal Bank of Scotland 237 milijuna funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije