Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carlo Ancelotti:

Došli smo ovdje ostvariti san! Ne zanima me tko će igrati za Atletico

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
23.05.2014.
u 21:36

- Ovo je moj sedmi finale i drago mi je što smo došli ovdje. Svi znaju kako je ovo natjecanje vrlo važno, posebno se zna koliko ga navijači Reala cijene

Real sutra očekuje finale Lige prvaka protiv Atletica, a navijači već godinama maštaju o desetom naslovu u ovom natjecanju. Veliki finale najavio je njihov trener Carlo Ancelotti.

- Na početku sezone odredili smo cilj, a to je da igramo u finalu. Uspjeli smo ga ostvariti, a sad je vrijeme da nam se ispuni san! Puno toga ti prolazi kroz glavu uoči ovako važne utakmice. No, važno je ostati smiren, dobro trenirati i dati svojim igračima dobre upute. Jednostavno, ovo je iskustvo u kojem morate uživati.

Ancelotti je ovo natjecanje osvojio već četiri puta, dvaput kao igrač Milana te dvaput kao trener.

- Ovo je moj sedmi finale i drago mi je što smo došli ovdje. Svi znaju kako je ovo natjecanje vrlo važno, posebno se zna koliko ga navijači Reala cijene. Prvi dan kad sam stigao u klub rekao sam da ću napraviti sve što mogu da Real osvoji Ligu prvaka.

Real muče ozljede, Cristiano Ronaldo, Pepe i Benzema bili su upitni.

- Cristiano je trenirao bez problema, ali Pepe i Benzema nisu trenirali ovaj tjedan. Odluku ćemo donijeti sutra nakon treninga na kojem će svi sudjelovati. Što se tiče nagađanja hoće li Diego Costa igrati za Atletico, uopće se ne zamaram time. Meni je svejedno, najbitnije mi je da se naši igrači oporave, zaključio je Talijan.

>>Simeone: Diego Costa i Arda Turan su samo imena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije