Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar Igora Flaka

Došao je trenutak da vidimo je li Mamić za pravosuđe mali miš

Zdravko Mamić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
03.07.2015.
u 22:10

Mamić, neskriveni pristaša HDZ-a, okrenuo je svoju poslovnu priču u političke vode. Sebe je demagoški proglasio žrtvom, pokušavajući skrenuti pozornost s Uskokove akcije.

Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine – zapjevao je Zdravko Mamić prošle nedjelje u programu jedne lokalne televizije, nakon što se obračunavao s udbaškim sinovima, hrvatskim neprijateljima, izbornikom reprezentacije, otkrivajući time strah, kao i u razgovorima posljednjih tjedana, da će USKOK ipak pokucati na vrata njegovih vila i njegova bogatstva.

Kada bi god proteklih godina dobio pitanje posluje li po zakonu, kako to da mu sin vodi nogometnu agenciju i radi s klubom, je li moralno sklapati građanske ugovore s igračima do kraja života i za to dobivati proviziju te ih prodavati iz Dinama koji nije privatni klub, Mamić bi pokazao svoje bahato lice.

Prije dolaska Kukuriku koalicije na vlast jedno od predizbornih obećanja bilo je "češljanje" poslovanja Nogometnog kluba Dinamo i Hrvatskog nogometnog saveza, "male mafije" kako ih je nazvao tadašnji predsjednik Ivo Josipović. Medijski je to eksponirano obračunom Jovanovića i Mamića u kojem je ministar postao antipatičniji od samog Mamića.

Kako je u našem društvu, nažalost, sve ispolitizirano, tako je i jutarnja akcija USKOK-a 2. srpnja 2015. godine, po mišljenju mnogih, jedan od najjačih aduta vladajuće koalicije uoči predstojećih parlamentarnih izbora. Mamić, neskriveni pristaša HDZ-a, okrenuo je svoju poslovnu priču u političke vode. Sebe je demagoški proglasio žrtvom, pokušavajući skrenuti pozornost s Uskokove akcije. Kako god ova priča završila, pokazalo se da su stil, ophođenje i totalitarni način vođenja kluba i saveza prouzročili reakciju. Najprije novinara, od sredine prošlog desetljeća, kasnije dijela najekstremnijih Dinamovih navijača, a naposljetku i hrvatskog pravosuđa.

Došao je trenutak kada ćemo dobiti odgovor je li Zdravko Mamić za hrvatsko pravosuđe samo mali miš!

>> Mamići ostaju u Sloveniji! USKOK objavio detalje istrage, evo za što ih se sve tereti

>> Zdravko Mamić: Od prodavača stiropornih sjedalica do faraona hrvatskog nogometa!

>> Mamić: Prezirem kriminalce i ljude koji ne plaćaju porez

Ključne riječi

Komentara 54

ZO
zoom
22:48 03.07.2015.

partijac flak u elementu. jel to sam piše ili mu samo pošalju s iblerovog?

IS
istina00
22:46 03.07.2015.

flak sjedi nedovoljan...za ovakve očajne uradke veću ocjenu se ne može dati

NE
neos
22:41 03.07.2015.

Ovakvo naslađivanje nekom može bitnom tuđom nesrećom daje naslutiti da nije ovo novinarski uradak već privatni obračun preko novina. Tako da Flak u najmanju ruku postaje isti sa onim koga bez dokaza optužuje i malo gorim jer se iznosi potpuno neobjektivno samo jedna strana. Dakle i u ovom slučaju tehnička opomena za Flaka i Mamić poslije ove runde vodi, pošto nije bilo izmjene udaraca. Ne možeš Flak dobiti Mamića čak i kada boksa bez garda kao u ovom nazovi članku. Lustracija pod hitno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije