Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privedeno 25 osoba

Donosimo novu snimku žestokog sukoba navijača na Trešnjevačkoj tržnici

Foto: Screenshot
1/17
14.04.2019.
u 20:44

Privedeno je dvadeset pripadnika Torcide i petorica Bad Blue Boysa

Nešto iza 15 sati na Trešnjevačkoj tržnici došlo je do sukoba dvije skupine navijača, pripadnika Torcide i Bad Blue Boysa. Policija je po dojavi izašla na teren i privela sveukupno 25 osoba.

>>> Navijači Dinama i Hajduka sukobili se u kafiću Innotesco na Trešnjevačkoj tržnici

- Danas, oko 15:15 sati u kratkom vremenu na 192 policija je zaprimila više poziva građana koji su dojavljivali informacije o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na Trešnjevci, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta.

Odmah po tim dojavama, policijski službenici PU zagrebačke postupali su na mjestu događaja i do ovog trenutka priveli ukupno 25 osoba. Od toga je 20 osoba iz gostujućeg navijačkog kluba i pet iz domaćeg navijačkog kluba - priopćeno je iz PU zagrebačke. 

>>> Navijači Dinama i Hajduka sukobili se u kafiću Innotesco na Trešnjevačkoj tržnici

Internetom su u međuvremenu počele kružiti snimke sukoba, a pojavio se i zapis jedne od osoba koja se nalazila unutar ugostiteljskog objekta.

1/16

Video otkriva da su boce, stolovi i stolice letjeli na sve strane, odnosno da su navijači unutar lokala pokušavali spriječiti ulazak brojnijih napadača. 

Ključne riječi

Komentara 14

JZ
Jedan_Zagrepčanec
20:56 14.04.2019.

A da ti idioti čine nešto korisno i da brane granicu od invazije migranata umjesto da se tuku međusobno i uništavaju tuđu imovinu?

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:55 14.04.2019.

dobra vam snimka

DU
Deleted user
21:44 14.04.2019.

Da dobe godinu dvije teškog prisilnog rada! Očito im je dosadno, para imaju a trebali bi im kazniti i roditelje?! Kakvi su to mladi budući nosioci RH?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije