Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE MI LAKO'

Donna Vekić napokon se oglasila i komentirala Kyrgiosove uvrede

Donna Vekić
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
19.08.2015.
u 16:06

'Od tog događaja mi nije lako, ali pokušavam se samo fokusirati na treninge i svoj idući nastup.'

Nick Kyrgios nije bez razloga proglašen "zločestim dečkom tenisa", konstantno upada u probleme s kolegama, medijima ili sucima. No primitivizam pokazan u trenutku kad je uvrijedio Stanislasa Wawrinku bio je previše. Kažnjen je, povukao se i nakon nekoliko dana napokon je o svemu progovorila Donna Vekić.

– Od tog događaja mi nije lako, ali pokušavam se samo fokusirati na treninge i svoj idući nastup – rekla je Donna i dodala:

– Nisam pričala s Kyrgiosom, ali vrlo je razočaravajuće vidjeti da se takve stvari događaju u našem sportu. Nadam se da se nešto slično neće ponoviti jer to samo ruši ugled tenisa.

Uistinu, svi se nadamo da će tako nešto ostati tek iznimka i da se neće ponoviti.

>> Kyrgios ponovno vrijeđao Wawrinku i Donnu, a njegov brat zaprijetio je Švicarcu

Komentara 14

SR
srtuja
16:41 19.08.2015.

Neka kaze sa kim je sve bila, da se ne iznenadimo sutra ponovo.

Avatar Amerika je agresor
Amerika je agresor
16:45 19.08.2015.

Ima li neki film?

LE
LeonardS
16:37 19.08.2015.

Žao mi je ali po tvojoj izjavi ispada da je sve istina a stanje u sportu je več poznato po ovakvim stvarima , eto nažalost ni ti nisi imuna na to , ipak ti želim uspjeh , ali kako vidim a nadam se da griješim takav život ti više godi od sporta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije