Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Abu Dhabi

Donna Vekić ispustila 4:1 prednost u odlučujućem setu

Donna Vekić
Dino Stanin/PIXSELL
06.01.2021.
u 20:12

Vekić je izgubila prvi meč ove godine od 62. igračice svijeta

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je u dvoboju 1. kola WTA turnira u Abu Dhabiju od Amerikanke Bernarde Pere s 6:7 (10), 6:2, 4:6. 

Vekić (WTA-32) je izgubila prvi meč ove godine od 62. igračice svijeta Pere nakon maratonska tri sata i šest minuta igre. 

Osječanka je izgubila prvi set u kojem je osvojila osam poena više i servirala za set kod 5:4. U tie-breaku od čak 22 poena, Vekić je propustila dvije set-lopte, a spasila tri, no ne i četvrtu. 

U drugom setu je Pera povela sa 2:0, ali je potom Donna pronašla svoju igru i nanizala čak devet gemova zaredom. No, ni vodstvo od 4:1 u odlučujućem setu nije bilo dovoljno za pobjedu, uslijedila je nervoza i dvije dvostruke pogreške, što je Pera iskoristila i došla do vrijedne pobjede nad 16. nositeljicom. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:17 06.01.2021.

Kod mene nikad ne gubi, gledao bi ju dan i noć 😘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije