Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Donna propustila sjajnu priliku i ispala u prvom kolu

Donna Vekić
DPA/Pixsell
27.05.2014.
u 18:26

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije uspjela slaviti u prvom kolu Roland Garrosa, bolja je sa 7:5, 2:6, 6:4 nakon dva sata i 21 minute igre bila Izraelka Julia Glushko.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije uspjela slaviti u prvom kolu Roland Garrosa, bolja je sa 7:5, 2:6, 6:4 nakon dva sata i 21 minute igre bila Izraelka Julia Glushko.

Meč je za Vekić krenuo prilično nervozno pa je odmah u startu izgubila servis, ali pribrala se i vratila stvari na početak, no Glushko je ipak pri vodstvu od 6:5 uspjela napraviti novi break i slaviti u prvom setu nakon točno sat vremena igre.

U drugom setu potpuno je dominirala naša tenisačica, oduzela je protivnici prva dva servisa i povela 4:0, nakon čega je rutinirano privela set kraju i slavila sa 6:2 već nakon 33 minute. Djelovalo je kao da bi Glushko mogla biti savladiva prepreka.

Nažalost, u trećem setu Donna nije nastavila jednakim tempom i mnogo je griješila. Imala je 2:1 i servis, ali Izraelka je potom napravila prvi od svoja tri breaka i izjednačila. Ali Vekić ponovno ima sjajnu priliku kod 4:3 na svom servisu, no Glushko i ovaj put čini break, baš kao i kod vodstva od 5:4, što joj je u konačnici donijelo pobjedu i prolaz u drugo kolo.

>> Karlović u sjajnoj formi, izbacio 'Baby Federera' s Roland Garrosa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije