Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV USPON

Donedavno se po Zagrebu vozio tramvajem, a sada će postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti

Joško Gvardiol
Foto: GNK Dinamo
1/2
05.05.2022.
u 19:20

Sve su glasnije priče da bi Gvardiol na kraju sezone mogao napustiti Leipzig i preseliti u Chelsea. Prema pisanju engleskih medija, Chelsea je za našeg reprezentativca spreman dati 60 milijuna eura.

Branič Joško Gvardiol (20) na ljeto bi mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti.

Sve su glasnije priče da bi Gvardiol na kraju sezone mogao napustiti Leipzig i preseliti u Chelsea. Prema pisanju engleskih medija, Chelsea je za našeg reprezentativca spreman dati 60 milijuna eura.

Bio bi to najveći hrvatski transfer u povijesti, a trenutačni rekordni iznos također je platio Chelsea za Matea Kovačića (45 milijuna eura).

Gvardiol ugovor s Leipzigom ima do 2026., a prema Transfermarktu naš nogometaš vrijedi 30 milijuna eura.

Gvardiol ima samo 20 godina, ali je plijeni svojom mirnoćom na terenu. Uz to je i skroman dečko. Primjerice, kada je prije dvije godine igrao za Dinamo, na stadion je dolazio tramvajem.

– Iako polažem vozački, još se uvijek nekako najbolje osjećam u tramvaju. Nekada me zna suigrač odbaciti do kuće, nekada odem pješke jer uživam hodati… No, otkako me netko slikao u tramvaju, malo mi je neugodno jer sad svaki put kada uđem netko vadi mobitel – rekao je tada Gvardiol.

>> Pogledajte i emotivni Ćirin govor

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
20:59 05.05.2022.

Zar je stvarno vama sramota voziti se u tramvaju??? Sramotan teksti sramotno razmišljanje autora! U normalnim bi državama takav autor bio drakonski kažnjen!!!

DD
dobar.dan
16:00 06.05.2022.

Meni zao ZET-a. Mozda uzme godisnju, pa svi zadovoljni.

RE
RedTree
00:00 06.05.2022.

Pomalo s tim pričama o transferima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije