Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni Argentinac

Donedavno najplaćeniji nogometaš svijeta završio karijeru

Paris Saint-Germain v Shakhtar Donetsk - UEFA Champions League - Group A - Parc des PrincesParis Saint-Germain's Ezequiel Lavezzi (left) and Shakhtar Donetsk's Darijo Srna (right) battle for the ballAdam Davy Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
13.12.2019.
u 20:49

Ukupno je u dresu argentinske reprezentacije sakupio 51 nastup i postigao devet pogodaka

Bivši argentinski nogometni reprezentativac Ezequiel Lavezzi u petak je objavio završetak karijere u dobi od 34 godine.

Lavezzi je bio član argentinske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu osvojila drugo mjesto, a 2008. je u Pekingu osvojio naslov olimpijskog pobjednika.

Ukupno je u dresu argentinske reprezentacije sakupio 51 nastup i postigao devet pogodaka.

Lavezzi je karijeru započeo u Estudiantesu, potom je u domovini još igrao za San Lorenzo da bi od 2007. do 2012. bio član Napolija, a od 2012. do 2016. Paris SG-a. 

U veljači 2016. Lavezzi je otišao u kineski sastav Heibei Fortune za koji je nastupao sve do sada kad mu je istekao ugovor.

Tamo je tada bio najplaćeniji nogometaš svijeta, a mediji su pisali da je imao ugovor vrijedan gotovo 25 milijuna funti po sezoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije