Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Domžale pronašle braniča preko društvene mreže

Alvaro Brachi
Twitter
03.02.2016.
u 00:30

Trener Luka Elsner odlučio je postaviti upit na stranici Linkedin da njegov klub traži ofenzivnog desnog braniča, uz uvjet da je iz Europske unije, a javilo mu se čak 150 nogometaša iz cijelog svijeta.

Slovenski prvoligaš Domžale u kupnju pojačanja za nastavak sezone krenuo je na neuobičajen način - oglasom na društvenoj mreži Linkedin

Trener Luka Elsner odlučio je postaviti upit na stranici Linkedin da njegov klub traži ofenzivnog desnog braniča, uz uvjet da je iz Europske unije, a javilo mu se čak 150 nogometaša iz cijelog svijeta.

Slovenci su izabrali Španjolca Alvara Brachija, bivšeg igrača Betisa B, Espanyola B, Anorthosisa i Videotona. Slovenci su možda započeli i novi trend kupovine igrača, s obzirom na veliku popularnost i dostupnost društvenih mreža. 

"Domžale su mali klub i nemamo novaca za skupe igrače. Trebao nam je desni branič, a kako ga nismo pronašli u Sloveniji, došli smo na ideju da damo oglas na društvenoj mreži", kazao je trener Elsner, sin bivšega slovenskog igrača Marka Elsnera.

Domžale je inače trećeplasirani na ljestvici sa osam bodova zaostatka za liderom Olimpijom iz Ljubljane.

>>Rijekina 'petarda' slovenskom Rudaru, predstavljen Rumunj Matei

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije