Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Domagoj Vida podignuo je palac gore na Helsinki

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku.Domagoj Vida i Ivan Kelava.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
15.07.2011.
u 21:44

U Dinamu nisu uspjeli organizirati druženje s trenerom Jurčićem i Domagojem Vidom koji su trebali govoriti o ždrijebu

Vidu smo uhvatili na semaforu kad je odlazio iz kluba, na vijest da plavi igraju u trećem pretkolu s Helsinkijem Vida je kroz prozor podignuo palac.

– Nije loše, bar nije egzotično. No s druge strane, imamo mi još jedno poluvrijeme s Neftčijem, bilo bi opasno kad bismo već sad razmišljali o Helsinkiju – kratko je iz svog Audija rekao stoper Dinama.

Plave su u Nyonu predstavljali Zoran Mamić i Damir Vrbanović.

– Nemam komentara, bilo bi neozbiljno i neprofesionalno da govorim što bi bilo kad bi bilo, a mi još nismo izbacili Neftči – kazao je mlađi Mamić.

– Zadovoljan sam, riječ je o klubu koji dugo igra u Europi, civiliziran je, očekujem odličnu organizaciju, dobro je što je druga utakmica kod kuće. Jedina je opasnost što su Finci u punom natjecateljskom ritmu – malo je razgovorljiviji bio Vrbanović.

Komentara 3

SE
serđo
22:40 15.07.2011.

helsinki nije egzotičan, ali tvoja igra je, propalitetu. ili se trgni u roku odmah, il nazad u miholjac pecat na staru dravu, pa u birtiju.

OB
-obrisani-
23:01 15.07.2011.

De ne trkljaj ,sto ti nisi sve te gluposti u jednom komentaru nabauljao nego nas gnjavis sa dva...

KT
KTM
07:21 16.07.2011.

serđo,dije vnago.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije