Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda koljena

Dolgopolov odustao od nastupa u Umagu

aleksandr dolgopolov
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.07.2014.
u 13:45

Dolgopolov je već prije dva dana, na zagrijavanju uoči svog zadnjeg meča na ATP turniru u Hamburgu, osjetio bolove u koljenu.

Najbolji ukrajinski tenisač i pobjednik Umaga 2011. godine Alexandr Dolgopolov otkazao je nastup na 25. Vegeta Croatia Openu u Umagu zbog ozljede desnog koljena. 

Dolgopolov je već prije dva dana, na zagrijavanju uoči svog zadnjeg meča na ATP turniru u Hamburgu, osjetio bolove u koljenu, ali je meč odigrao do kraja. Unatoč tome došao je u Istru na turnir gdje je bio jedan od favorita i omiljen igrač publike. Odmah po dolasku u Umag, obavljena je magnetska rezonancija koja je pokazala da je riječ o ozbiljnoj ozljedi te bi, tvrde upućeni, nastup bio popriličan rizik za načeto koljeno. 

Dolgopolov se vraća u Ukrajinu, gdje će početi medicinski tretman koji bi mogao trajati nekoliko tjedana. No, kako doznajemo, odlazi tek nakon što turnir i službeno bude otvoren.

>>Ivanišević: Svi smo u dobroj formi, bit će to dobar meč

>>Uhićeni tenisači zbog namještanja rezultata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije