Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijaspora oduševljena

Dolazak Crottenhama izazvao kaos u SAD-u

'Kranjcar2_PXL_spo_190710'
''
19.07.2010.
u 17:56

Dolazak Vedrana Ćorluke, Luke Modrića i Nike Kranjčara s momčadi Tottenhama na turneju u SAD među tamošnjim je Hrvatima izazvao opće oduševljenje.

Prate ih na svakoj utakmici, na treninzima te u šetnji gradom San Joseom gdje su smješteni.

Vedran Ćorluka je na jučerašnjem treningu podijelio stotine autograma, a čak je morao i poklanjati dijelove svoje odjeće.

A trener Tottenhama Harry Redknapp oduševljen ambijentom u kojem su prevladavale kockice, još jednom je dokazao koliko voli Hrvate i hvalio je bivše vatrene: Štimca, Bilića, Šukera i Prosinečkog te otkrio da je i Stipe Pletikosa vrlo blizu dolaska u Tottenham.

Dok je Ćorluka dijelio autograme, Modrić i Kranjčar zajedno sa suigračima Jenasom i Naughtonom posjetili su dom za nezbrinutu djecu u San Joseu te izazvali opće oduševljenje djece.

Dobra vijest iz Amerike je da se Vedran Ćorluka priključio treninzima svoje momčadi nakon stanke zbog ozljede gležnja te će uskoro konkurirati za nastup u utakmicama.

Komentara 10

SM
smjeskoh
19:32 19.07.2010.

E, zaboravih... Ćorluka, to je onaj rvacke gore list koji sluša narodnjake?

X0
xx71_09
18:06 19.07.2010.

Ha,ha,ha dobar je transparent: BBB hoće istinU torcida kodeks a mi hoćemo pi.ku pozdrav vaš zmijicamala

SM
smjeskoh
19:32 19.07.2010.

Kaos je toliki da su, kako čujem, u USA potpuno zaboravili na recesiju i naftnu mrlju, svi pričaju o ludoj ekipi. E, moj novinaru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije