Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u belgiji

Đokovićev brat bio u zrakoplovu za Bruxelles: 'Cijeli grad se ugasio'

Bruxelles
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
22.03.2016.
u 12:12

"Trebali smo sletjeti na aerodrom u Bruxellesu kada su nas preusmjerili zbog eksplozije. Sletjeli smo na drugi aerodrom nedaleko od Bruxellesa“, napisao je Đoković

Đorđe Đoković, mlađi brat prvog tenisača svijeta Novaka, trebao je jutros sletjeti avionom u Bruxelles u kojem je proglašeno izvandreno stanje zbog jutrošnjih terorističkih napada. Prvo je eksplozija odjeknula u zračnoj luci, zatim u podzemnoj željeznici, a o aktualnoj situaciji na Twitteru je obavještavao Đoković. 

"Trebali smo sletjeti na aerodrom u Bruxellesu kada su nas preusmjerili zbog eksplozije. Sletjeli smo na drugi aerodrom nedaleko od Bruxellesa“, napisao je Đoković junior.

U drugom tweetu je dodao: "Cijeli grad se ugasio. Aerodrom je evakuiran, zatvorene su i prilazne ceste. Blokirali su sve prometnice."

Zadnji je tweet objavio malo poslije 11 sati kada je napisao: "Još se ništa nije promijenilo. Čekamo dodatne informacije."

>>Grad zamro, europske zračne luke otkazale letove za europsku prijestolnicu

>>Eksplozije u zračnoj luci i metrou u Bruxellesu, najmanje 23 osobe ubijene. Proglašeno izvanredno stanje! Ozlijeđen jedan slovenski diplomat

>>Zasad nema informacija o stradalim Hrvatima u Bruxellesu, naši europarlamentarci su dobro

 

 

 

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:40 22.03.2016.

pa sto onda ako je brat djoke bio u avionu za Bruxelles? Ako je imao vazecu putovnicu i vizu da moze uci u Europu nema problema. Ako nije, nazad u svoj treci svijet....

DU
Deleted user
14:35 22.03.2016.

Ma to je bio jedini putnik na nebu iznad Bruxellesa. Dokaz da su jedino srbi ugrozeni. I da nema njegovih tweet-ova ne bi ni znali sto se dogada.

BE
beitsche
13:46 22.03.2016.

ma da,,bio je od mog susjeda rodak prije dvije godine u briselu,molim vas objavite i to kad vec pisete tako bitne stvari,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije