Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizatori u Montrealu

Đokovića prvo proglasili Hrvatom, a sada je iz Ekvatorijalne Gvineje!

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.08.2015.
u 17:51

- Nisam Hrvat, ja sam iz Srbije, ali nema veze - nasmijao se Đoković

Novak Đoković i Janko Tipsarević na turniru u Montrealu u parovima su pobijedili Viktora Troickog i Andreasa Seppija, ali su organizatori turnira napravili propust.

Na službenoj stranici turnira pored imena trojice igrača iz Srbije stajala je pogrešna zastava. Iako je pokraj njih pisalo da su iz Srbije, stavili su zastavu Ekvatorijalne Gvineje.

Inače, nije ovo prvi propust organizatora ovog turnira kada je Đoković u pitanju, slična stvar dogodila se i 2007. godine. Tada je Đoković osvojio turnir, a pri dodjeli trofeja proglasili su ga Hrvatom.

- Nisam Hrvat, ja sam iz Srbije, ali nema veze - nasmijao se Đoković.

>>Đokovića nisu prepoznali, pa kod zubara čekao red

Komentara 23

FI
Fiumenko
00:33 12.08.2015.

Gospodin, sportaš, džentlmen, jednom riječju svi bi trebali biti ponosni na njega, malo se takvih radja na ovim prostorima, svaka čast Nole, kapa do poda Pozdrav iz Hrvatske

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:20 11.08.2015.

e pa sad.. ako će mo čeprkat moja dežela ostaje bez repke

ST
Stipan
17:58 11.08.2015.

Zar je važno ko je i odakle je . Važno je da je najbolji tenisač svijeta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije