Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cincinnati

Đoković u krizi, ponovno izgubio prije četvrtfinala

Đoković - Robredo
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
15.08.2014.
u 12:01

Nakon što ga je u Torontu pomeo Francuz Jo-Wilfried Tsonga, u 3. kolu Cincinnatija bolji od Đokovića bio je Španjolac Tommy Robredo slavivši 7:6 (6), 7:5.

Prvi igrač svijeta, Novak Đoković, čini se, upao je u malu krizu rezultata. Naime, već drugi turnir zaredom ispao je prije četvrtfinala. A turnir u Cincinnatiju i dalje ostaje jedini iz Masters serije koji nije osvojio.

Nakon što ga je u Torontu pomeo Francuz Jo-Wilfried Tsonga, u 3. kolu Cincinnatija bolji od Đokovića bio je Španjolac Tommy Robredo slavivši 7:6 (6), 7:5.

U četvrtfinalu će igrati protiva boljeg iz okršaja Ferrer - Južni.

>>Stanislas Wawrinka deklasirao Marina Čilića u Cincinnatiju

Komentara 4

PR
propalismoFranjoskroz
14:39 15.08.2014.

Nadal je odustao od US OPENA.A Đole počeo gubiti od prosječnih igrača.Znači li to da su Ameri najavili oštre doping kontrole na US openu pa će vjerovatno i on odustati???

SL
slovenc007
16:01 15.08.2014.

Jel vam drago?

CA
canon60
16:08 15.08.2014.

Što se mene tiče bilo bi mi draže da ispada već u prvom krugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije