Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakve pohvale

Đoković: U Ćoriću vidim sebe, gledat ćete ga u finalima

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.05.2016.
u 23:58

– Prvi put sam igrao protiv ovog mladog igrača i zadovoljen sam što sam pobijedio jer on je u formi

Novak Đoković u drugom kolu ATP turniru iz Masters serije u Madridu pobijedio je Bornu Ćorića sa 6:2, 6:4. Prvi reket svijeta bio je prevelik zalogaj za talentiranog Bornu, ali bez obzira na laganu pobjedu, pohvalio je hrvatskog igrača.

– Prvi put sam igrao protiv ovog mladog igrača i zadovoljen sam što sam pobijedio jer on je u formi. Gledao sam njegov meč protiv Almagra, koji je prošle nedjelje osvojio turnir, a Borna ga je lako pobijedio. To zaslužuje poštovanje, rekao je Đoković pa nastavio s pohvalama:

– Poznajemo se jako dobru, puno smo puta trenirali zajedno i u njemu pomalo vidim sebe. Igramo sličnim stilom, Borna je odličan i veliki je borac. Za svoje godine igra vrlo zrelo i mentalno je jak. Danas smo prvi puta igrali zajedno i ja sam jako zadovoljan kako sam odigrao, a vjerujte mi, Ćorića ćete često gledati u završnicama turnira – zaključio je prvi igrač svijeta.

Komentara 7

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
07:02 05.05.2016.

vidit ces ti talenta kad otkrije cajke...

DU
Deleted user
10:14 05.05.2016.

Đoković je kvalitetan sportaš i čovijek i to se vidjelo od samog početka njegove karijere a pred Čorićem je još puno toga, moje čestitke na dosad pokazanom.

DU
Deleted user
11:24 05.05.2016.

Prekrasno je vidjeti obostrano postovanje i dobre odnose izmedju Borne i Noleta! Radujemo se vec jos mnogim uzbudljivim mečevima izmedju njih dvojice, nadajmo se u sto skorijoj buducnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije