Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJEPLJENJE SPORTAŠA

Đoković se mora cijepiti ili ne može igrati u Australiji? 'Ovo je strašno, razmislit ću o svemu'

Tennis: US Open
Danielle Parhizkaran
28.10.2021.
u 10:21

Granice Australije praktički su zatvorene već 18 mjeseci zbog pandemije koronavirusa, iako su odobravane iznimke u posebnim slučajevima. Viktorija je najteže pogođena australska država, njezin glavni i najveći grad Melbourne zaključavan je šest puta, a posljednje zatvaranje završilo je prošli petak, ali samo za potpuno imunizirane odrasle osobe. Necijepljenim odraslim osobama (od djece se to zasad ne traži) i dalje je zabranjen pristup pubovima, restoranima, sportskim priredbama i drugim javnim okupljanjima. Za profesionalne sportaše u Viktoriji cijepljene je obvezno, a to se odnosi i na trenere, suce, novinare i ostale službene osobe.

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
12:09 28.10.2021.

Kada se cjepite za kovid jasno piše na vlastitu odgovornost cjepivo je eksperiment koliko sam već čuo da su ljudi imali ozbiljne probleme srčane udare moždane itd ali zbog korupcije i marketinga sve se sakriva

DU
Deleted user
13:38 28.10.2021.

Cjepljeni imaju privilegiju da su zasticeni od kovida ali imaju neodoljivu potrebu da to podjele sa svima ,zato su se Boras i Burilovic zrtvovali za sve nas.

NE
Nez
12:10 28.10.2021.

Kako mora,a stalno se govori da nije obavezno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?