Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz prvog reketa svijeta

Đoković razbio reket, poderao majicu pa ispao iz Šangaja

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.10.2016.
u 12:52

Kod 4:4 u prvom setu Đoković je imao dvije prilike za break, ali je promašio zicer i Španjolac je ipak uspio osvojiti svoj servis, što je Đokovića prilično razljutilo i igra mu se počela raspadati.

Roberto Bautista Agut plasirao se u finale ATP turnira u Šangaju. Španjolski tenisač za sat i 49 minuta uspio je pobijediti prvog igrača svijeta Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima, bilo je 6:4, 6:4.

Kod 4:4 u prvom setu Đoković je imao dvije prilike za break, ali je promašio zicer pa je Španjolac ipak uspio osvojiti svoj servis, što je Đokovića prilično razljutilo i igra mu se počela raspadati. Bautista Agut tada je napravio break i osvojio prvi set, a tenisač iz Srbije razbio je reket.

S nervozom je nastavio i u drugom setu, cijelo vrijeme je nešto prigovarao pa je čak i poderao majicu, a Španjolac je to iskoristio i slomio njegov otpor. Napravio je break i došao do 4:2, onda se pri servisu za meč malo opustio i izgubio svoj početni udarac, ali je već u sljedećem gemu potvrdio veliko slavlje.

 

Komentara 8

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
13:31 15.10.2016.

Ta čovijek nije stroj,a ovaj uspijeh je hvale vrijedan.🎾👍🇭🇷

Avatar kravata
kravata
14:48 15.10.2016.

Sigurno su zene u pitanju.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
14:36 15.10.2016.

Nole zaboravlja da je i on samo čovjek od krvi i mesa....Dakle može i on izgubiti susret...Nema nepobjedivih..Trebao je lijepo čestitati protivniku i bilo bi sve u redu...Ovako se izblamirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije