Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima prioritete

Đoković: Poraz od Čilića? Tenis mi nije sve u životu!

Marin Čilić Đoković
Foto: Reuters
1/7
06.11.2016.
u 16:25

Tenis mi nije sve u životu, prioritet mi je da sam sretan, da imam mir, da sam ispunjen radošću, srećom i ljubavlju najbližih – rekao je Đoković

Novak Đoković iznenađujuće je mirno reagirao nakon poraza od Marina Čilića u četvrtfinalu Pariza.

– Poraz od Čilića ne znači kraj svijeta za mene. Tenis mi nije sve u životu, prioritet mi je da sam sretan, da imam mir, da sam ispunjen radošću, srećom i ljubavlju najbližih. U ovoj situaciji sam s razlogom, svjestan sam da ne mogu stalno pobjeđivati. No i dalje imam aspiracije koje su vezane za najviše visine našeg sporta. Nisam izgubio motivaciju – rekao je Đoković u intervjuu za srpski Blic i dodao:

– Ima mnogo stvari koje bih volio postići, ali svjestan sam da to ne mogu ostvariti ako nemam kvalitetu u igri, ali i psihološku svježinu. Na tim stvarima trenutačno radim, ako budem uspio uspostaviti ravnotežu i organizirati sebe i svoj život, uvjeren sam da ću početi igrati kao i prije.

>>Andy Murray je novi broj jedan

Komentara 6

PR
ProfesorSrboljub
16:53 06.11.2016.

Sve ali sve sto si zacrtao ti si ostvario,igrao si najbolji tenis,zaradio si brdo para,imas porodicu,ti si kompletan i kao sportista i kao covek,Srbija moze biti zahvalna sto ima jednog takvog velikana!!!

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
22:32 06.11.2016.

Jedini tenisač preko 100 milijuna dolara. Idi u mirovinu.

DU
Deleted user
17:53 06.11.2016.

Ako hoce biti najbolji, onda mu tenis mora biti sve u životu, pa onda privatni zivot. Becker i Vajda mu ne mogu vise pomoci, mozda onaj guru ga usreci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije