Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni turnir
Povratak na članak

Đoković pobijedio Goffina i plasirao se u polufinale

Drugog polufinalista iz ove skupine odlučit će izravni dvoboj Raonića i Thiema koji je na rasporedu večeras

Komentari 6

DU
Deleted user
17:20 17.11.2016.

Naravno da suci navijaju za Skota i traze "dlaku u jajetu", ali to je zapravo dobro za Noleta: adrenalin i motivacija krecu punom parom, ali me interesira hoce li prgavi Skot takodjer dobiti slom zivaca nakon glatke Novakove pobjede nad Goffinom, dok je njegova pozicija jos uvijek nesigurna i zavisna od sutrasnjeg meca sa Wawrinkom, hehe!

VL
GV
golub Vaso
20:47 17.11.2016.

nole se plasirao prije meča

VL
PE
peugeot
17:16 17.11.2016.

Dokle ide Murrey-evo zlouptotrebljavanje cinjenice da igra Masters kod kuce i pred svojim gledaocima, pa to je postalo tragikomicno!! Sad ce ti on kad bude igrao protiv Djokovica traziti od sudije da Nole igra bosonog ili u debljim zimskim carapama kako bi izbjegao teniske jer one "skripe"!?! A on ce na dvoboj sa "Jokerom" izaci sa onim svojim teniskama koje mu idu maltene "do koljena". Sve takve i slicne stvari koje cini ovak engleski brundalo i prgavko sluze samo tome da destabilizira protivbika i totalno poremeyi njegovu igru. Nista drugo nego to. Ali, da je Masters u Parizu ili negdje ftugdhe a ne u Londonu takve spletke ne bi mogao praviti.

VL
KH
k.h.9
21:43 17.11.2016.

Nole više nikad neće biti prvi. Čilić mu je zapečatio sudbinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.