Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMNO PRATI

Đoković odao počast srpskim napadačima ubijenim na Kosovu

Novak Đoković plasirao se u 2. kolo US Opena nakon što je savladao Francuza Müllera
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
1/6
28.09.2023.
u 12:43

Đoković je na svom Instagramu podijelio objavu na kojoj se vidi transparent navijača koji su se okupili u Hramu. Na njemu je ispisano "Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli", uz kartu Kosova i Metohije u bojama srpske zastave.

Srpski tenisač Novak Đoković trenutno se nalazi u Rimu, gdje je sudjelovao na poznatom golf turniru Ryder Cup, ali je pomno pratio što se prethodnih dana događalo na Kosovu i Metohiji i govorio o tragičnim događajima. 

Novak je na svom Instagramu podijelio fotografiju iz Hrama Svetog Save, gdje se u srijedu okupio veliki broj ljudi kako bi odali počast stradalim Srbima kod Banjske, nakon sukoba s policijom Kosova.

Đoković je na svom Instagramu podijelio objavu na kojoj se vidi transparent navijača koji su se okupili u Hramu. Na njemu je ispisano "Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli", uz kartu Kosova i Metohije u bojama srpske zastave.

Podsjećamo, na Kosovu se u nedjelju dogodio napad u kojem su poginula trojica srpskih napadača i kosovski policajac.

Napadači su upali u selo Banjsku sukobivši se s policijom i zabarikadiravši se u srpskom manastiru.

 
Ključne riječi

Komentara 4

DE
Dex
14:38 28.09.2023.

.... zašto te simpatizere terorista zapadne države puštaju preko granice?

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:02 28.09.2023.

Nikoga,od njih, nije duša bolila,dok su vršili egzekucije po Hrvatskoj.Da smo izgubili u ratu,ponovio bi nam se Bleiburg i križni put.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:29 28.09.2023.

Srbi i duše, ha ha ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije