Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio Murraya

Ludo finale: Đoković lomio reket, padao na glavu i spasio tri meč lopte

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
07.01.2017.
u 20:32

Novak Đoković je tako obranio prošlogodišnji naslov u Dohi, a ovo mu je ukupno 67. osvojeni turnir u karijeri

Srbijanski tenisač Novak Đoković pobjednik je ATP turnira u Dohi, on je u finalu koji je trajao gotovo tri sata svladao prvog igrača svijeta, Britanca Andyja Murraya sa 6:3, 5:7, 6:4.

Đoković je tako obranio prošlogodišnji naslov u Dohi, a ovo mu je ukupno 67. osvojeni turnir u karijeri.

Novak je trijumfom prekinuo niz od 28 pobjeda u nizu prvog igrača svijeta koji je trajao od 16. rujna prošle godine kada je izgubio od Juana Martina del Potra u polufinalnom dvoboju Davisova kupa.

Bio je ovo 36. međusobni dvoboj Đokovića i Murraya i 25. pobjeda srpskog igrača.

Susret su obilježile brojne burne reakcije Đokovića koji je lomio reket, padao na glavu i spasio tri meč lopte. Naravno, najbolji tenisači svijeta gledateljima su priuštili i nekoliko spektakularnih poteza.

Komentara 13

DU
Deleted user
20:46 07.01.2017.

Kakav fenomenalan povratak "kralja" tenisa! Iako Nole nije uspio iskoristiti tri meč-lopte u drugom setu, nije se dao mentalno slomiti. Pokazao je Murray da mora ozbiljno racunati na njegov skori povratak na "tron". Nole, samo tako nastavi! Vec se veselim Australian Openu. Idemooooooo!

Avatar lalaizbanata
lalaizbanata
20:40 07.01.2017.

koliko vidim mnogo ih je ostalo bez komentara. Bravo Nole Hristos se rodi

MA
marevr
21:17 07.01.2017.

auh sta ovaj novinar lupa. nije novak spasio tri mec lopte vec marej u drugom setu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije