Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I tu pokazao umijeće

Đoković i društvo igrali košarku, pogodite tko je bio MVP

Novak Đoković zaigrao košarku
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
1/5
18.06.2020.
u 22:05

U Beogradu je bio nogomet, ali s obzirom na to da je Zadar grad košarke, sad su tenisači pokazali i svoje umijeće u igri između obruča

Uoči početka zadarskog teniskog turnira, drugog iz ciklusa Adria Tour, u organizaciji prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, sudionici turnira ogledali su se i u košarci.

U Beogradu je bio nogomet, ali s obzirom na to da je Zadar grad košarke, sad su tenisači pokazali i svoje umijeće u igri između obruča.

Pridružili su im se i pojedini košarkaši Zadra, a zbivanja na parketu Dvorane Krešimira Ćosića najbolje je opisao sam Đoković.

- Imali smo 0 od 24 za dva poena i 0 od 15 za tricu, tako da vas molim da izbrišete prvo poluvrijeme - našalio se Novak s novinarima i potom dodao:

- U drugom smo poluvremenu bili bolji. MVP utakmice bio je Zverev, imao je najviše zakucavanja. Dimitrov se najviše borio, a Borna je bio najbolji asistent. Nismo bili loši. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije