Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon za vrijeme kiše
Povratak na članak

Dok Karlović razgibava noge, Đoković s curama vrti kolut (video)

U Wimbledonu ponekad zaista zna biti dosadno za onih dugih prekida zbog kiše

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:04 21.06.2011.

to je nas nole....tesko ga je ne voleti....

VL
OB
-obrisani-
14:09 21.06.2011.

secam se , osvojio je majami pre par godina, i ovaj mu dodeljuje nagradu i kaze novak iz hrvatske....hehehe....i naravno, nole se nasmejao i rekao da i nije mnogo pogresio, sve je to isto, veli nole.....bas ne mazinma sta bi hrvati uradili....verovatno demonstrativno kao i uvek otisli sa dodele medalja....

VL
MA
Majur
16:27 21.06.2011.

Svaka cast noletu,decko je kulturan i normalan....@gresni miloje Pa normalno da je Hrvatska otisla sa postolja te godine kad su sudci pokrali litvu i ostale da srbi pobijede u kosarci...\"oteto,prokleto\"...

VL
Avatar Chicha
Chicha
03:21 22.06.2011.

21.06.2011. u 14:09h Grešni Miloje je napisao/la: secam se , osvojio je majami pre par godina, i ovaj mu dodeljuje nagradu i kaze novak iz hrvatske....hehehe....i naravno, nole se nasmejao i rekao da i nije mnogo pogresio, sve je too isto, veli nole.....bas ne mazinma sta bi hrvati uradili....verovatno demonstrativno kao i uvek otisli sa dodele medalja.... .................................................. Taj lapsus se desilo u Montrealu 2007. godine a ove godine ga Hrvatske vlasti nisu pustile sa jahtom da uplovi u Dubrovnik; Malo sam skeptican da ce u buduce reci da je sve to isto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.