Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U FINALU NA BRAĆU BRYAN

Dodig: Želimo sezonu završiti s naslovom

Dodig - Ferrer
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.11.2014.
u 20:26

– Nadam se da ćemo imati snage, samopouzdanja i malo sreće da osvojimo taj prvi naslov, ujedno i najvrjedniji. Moramo u finalu igrati najbolje od najboljeg i nadati se da možemo osvojiti pobjednički trofej - napomenuo je Dodig.

Lani su igrali finale Wimbledona i osvojili Masters 1000 u Šangaju, a sad im se u Londonu pruža prilika da ostvare uspjeh karijere. Naš Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo ušli su finale završnog Mastersa osam najboljih parova nakon što su u zanimljivom, ali za njih sigurno i teškom meču, sa 4:6, 6:4, 10:6 pobijedili dotad neporaženu poljsko-švedsku kombinaciju Lukasza Kubota i Roberta Lindstedta.

Ivan i Marcelo prošle su godine zaustavljeni u polufinalu, a sada su napravili korak više, iako su jedini par u Londonu bez ovogodišnjeg naslova.

Treba i malo sreće

– Nadam se da ćemo imati snage, samopouzdanja i malo sreće da osvojimo taj prvi naslov, ujedno i najvrjedniji. Moramo u finalu igrati najbolje od najboljeg i nadati se da možemo osvojiti pobjednički trofej. I Kubot i Lindstedt su krenuli furiozno u prvom setu, ali mi smo znali da ćemo, ako oni malo padnu i ako se držimo blizu, dobiti priliku. Finale je novi izazov, uvijek je to težak, najteži meč, ali mi želimo pružiti maksimum i tako na najljepši način završiti sezonu - napomenuo je Dodig.

Za taj najvrijedniji trofej u karijeri borit će se s američkom braćom Bryan. No, i sam ulazak u finale donosi im po 800 bodova a podijelili bi i 212.000 USD. Finale parova je u nedjelju u 16.30 (SK 1), a pojedinačni u 19 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije